Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Gener del 2022
POLÍTICA

Vox acusa a Ros de calumniar-los en dir que eliminarien subvencions a associacions

El grup municipal de la formació ultracoservadora desmenteix que ho haguera presentat com a proposta al ple municipal

“El senyor Ros vol danyar la imatge de Ros”, assegura Vox, que ha volgut defensar-se després del debat en el qual es van aprovar els pressupostos, en els el portaveu socialista Andrés Campos va tirar en cara a Vox que haguera presentat una moció en la qual volia eliminar la partida de subvencions directes que es donen a associacions.
 
Des del Grup el Grup Municipal de Vox a Torrent diuen que Ros “interpreta el text de la nostra moció a la seua manera, per a fer-nos mal i crear mala premsa”, quan segons els ultraconservadors l'esmena diria “reduir i en el seu cas eliminar referint-se a les subvencions de manera directa o siga les donades a dit a 37 associacions de Torrent, l'import total de les quals és de 900.000 euros.
 
Els ultraconservadors neguen que es vulga llevar totes les subvencions a les associacions com segons ells diu l'alcalde. “L'alcalde diu solemnement que Vox vol eliminar les ajudes a totes les associacions, i és clar que és una CALÚMNIA, perquè en cap cas hem dit tal cosa”, diuen perquè segons van expressar es va dir “eliminar” a associacions que a causa de les seues característiques ideològiques o innecessàries s'havien d'eliminar.
 
Des de Vox han proposat eliminar o reduir subvencions innecessàries com a les Cooperacions internacionals 15.000 €, a l'acolliment d'immigrants 17.220 €, la retolació de valencià en comerços i promoció del valencià dotat amb 244.357 € o les polítiques d'igualtat 603.931 €. 
 
La formació ultraconservadora assegura que per a 2022 baixaran les ajudes a pimes, autònoms, al comerç, foment de l'ocupació, promoció econòmica, així com a les famílies vulnerables, a les famílies monoparentals o l'accés a l'habitatge.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.69.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.