Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 07 de Gener del 2022
FUTBOL

El Torrent CF regala a la afició torrentina una golejada en la nit de Reis

Els de Jareño comencen l'any amb bon peu l'any malgrat haver hagut de reposar-se a les baixes per coronavirus

Eboko, Guzmán i Michel van exercir de Reis Mags en Sant Gregori i van arredonir una nit perfecta per als aficionats torrentins que es van acostar al camp en el primer partit de la temporada. Els de Toni Jareño segueixen enfilats i han col·locat al club en posicions d'ascens a Segona Federació, a un tir de pedra del lideratge després del seu nové partit sense perdre.

El la Vila Joiosa va ser el desafortunat rival dels torrentins que miren cap amunt sense perdre el respecte als quals estan pendents del descens, com era el cas de la visita rival. Els taronja van començar a rondar l'àrea rival amb perill passats els deu minuts, i en el seu quart intent va aconseguir el primer regal per a l'afició. Moisés Eboko marcava el primer gol de la nit en el minut 37 després d'aprofitar una pilota solta.

En la segona meitat, el conjunt taronja va eixir decidit a tancar el partit en els primers minuts. El segon Rei mag a donar el regal a l'afició va ser Guzmán, després d'aprofitar una gran acció d'Adrián, qui va fer aquesta vegada de patge real. El tercer regal a l'afició seria de Michel, qui en el minut 85 va robar una pilota en defensa per a batre al meta rival.

El carbó en aquest partit va vindre al final, amb un gol d'Orts passats els 90 minuts, per a retallar a l'equip que cal portar-se bé la resta de l'any. Després del relleu de Toni Jareño ha canviat totalment la seua cara fins al punt d'iniciar la segona volta amb serioses opcions a l'ascens.

FITXA TÈCNICA
Torrent CF: Kedra, Ivi (Peralta, 84’), Cano, Juliá (Mario Climent, 84’), Guzmán (David Pérez, 77’), Montesinos, Christian Albert, Adrián Domínguez (Michel, 77’), Moisés Eboko (Ekedi, 64’), Adrián Gomis i Adrián Lois.
la Vila Joiosa CF: Adrián, Martin Adam, Javi Martínez (Javi Llinares, 61’), Lloret, Enrique García, Rubio, Clauer, José Alberto Hernández, Jerónimo Rocamora (Christian Selles, 83’), Ferrán García i Joan Mayor (Iván Orts, 55).
Gols: 1-0 Min. 37: Moisés Eboko; 2-0 Min. 54: Guzmán; 3-0 Min. 85: Michel; 3-1 Min. 90: Iván Orts.