Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 05 de Gener del 2022

La Plaça també ajorna la seua presentació infantil

Ahir era la falla Cronista la que anunciava l’ajornament de la seua presentació.

Ahir era el torn de la falla Cronista i hui és la falla de La Plaça la que ha comunicat que ajorna la seua presentació infantil donada l'evolució epidemiològica. A dia de hui la incidència acumulada a Torrent supera els 1.500 contagis. Els positius des que començara la pandèmia el març de 2020 ja arriben als 10.520, encara que aquestes dades podrien ser majors per la saturació en els centres de primària

Així la falla de la Plaça trasllada la data prevista del 22 de gener al  20 de febrer en el Saló Parroquial. Tal com han informat en un comunicat:

"Donada la situació epidemiològica  i davant la incertesa de l'evolució de la mateixa en un parell de setmanes, la Junta Directiva considerem que el més convenient i assenyat siga ajornar la Presentació Infantil que estava prevista en principi per al pròxim 22 de gener, per al pròxim 20 de febrer en el Saló Parroquial. Esperem que l'evolució siga positiva i com més prompte millor puguem reprendre tots els actes i en el seu cas, es reorganitzaria el calendari . Un bes molt fort i Feliços Reis."


Creix la incertesa entre els fallers 

Per la seua banda, la resta de falles continuen amb els seus actes previstos, respectant la normativa (aforament, mascareta, neteja de mans) i les distàncies de seguretat. Algunes falles han decidit suspendre la visita dels reis al casal i altres han decidit continuar amb esta tradició, respectant les mesures assimilades igual que un local d'hostaeria. Així la falla Barri Sant Gregori i Lope de Rueda exaltaran als seus representants infantils el pròxim 8 de gener. Junta Local continua amb la gala de la cultura, prevista inicialment per al 7 de gener a l'Auditori. 
 

Cal recordar que cap a finals de gener es reunirà de nou la Mesa de Seguiment de les falles i Conselleria per a traçar de nou el camí cap a les falles de 2022. De moment creix l'incertesa entre el món faller amb la confiança que el pic d'esta sisena ona arribe pròximament i caiga a finals de gener per poder disfrutar d'una setmana fallera, al menys com la de setembre, el proxim mes de març. 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.199.243

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.