Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Gener del 2022
VEÏNAT

Torrent rebrà la visita dels tres Reis Mags, però no hi haurà Cavalcada per la ciutat

Per segon any consecutiu, no es realitzarà la tradicional desfilada per l'Avinguda Al Vedat, que serà substituït per una recepció dels Reis Mags en l'Àgora de Parc Central el dia 5 de gener

No hi haurà cavalcada, però sí visita dels Reis Mags. Els xiquets de Torrent podran veure a les seues majestats en L’Àgora de Parc Central des de les 12h fins a les 20h. La cancel·lació de la cavalcada es va produir dimecres passat 29 de desembre motivada per les altes dades de contagi a la ciutat, pròxims als mil casos d'incidència acumulada. Este matí s'ha comunicat la decisió de muntar una recepció com ja va deixar entreveure en roda de premsa l'alcalde de Torrent, Jesús Ros.

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient no faltaran a la seua cita amb els xiquets i xiquetes de Torrent i arribaran a la ciutat el pròxim dia 5 de gener per a repartir il·lusió entre els més xicotets en una visita real, que tindrà lloc en les instal·lacions de l’Àgora de Parc Central des de les 12:00h fins a les 20:00h. Segons fonts municipals, s'ha habilitat un servei de dos trens especials de Nadal que faran la ruta d'anada i volta entre la Plaça dels Moralets i l’Àgora” de Parc Central..

“Des de l'Ajuntament hem treballat per a assegurar que els xiquets i xiquetes de Torrent puguen gaudir amb il·lusió de l'arribada de les seus majestats els Reis Mags, i que ho facen en un entorn segur i en el qual es complisca amb totes les mesures i recomanacions sanitàries vigents”, ha expressat el regidor de Festes, José Pascual Martínez.

Una cavalcada avortada de nou per la pandèmia.
Malgrat els preparatius que s'estaven fent per a realitzar una gran cavalcada per la ciutat, finalment s'ha hagut de cancel·lar. Com és habitual, la cavalcada s'estava preparant des de fa temps amb la participació de molts col·lectius de la ciutat, que van rebre dimecres passat la mala notícia de la cancel·lació. En la comunicació, el regidor de Festes, Pasqual Martínez, lamentava haver de prendre aquesta decisió per la il·lusió amb la qual s'havia preparat "però la situació pandèmica i el risc d'aglomeracions ens han portat a prendre aquesta decisió".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.30.253

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.