Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 30 de Desembre del 2021

Detingut per fugir després d'atropellar mortalment a un motorista a Torrent

L'atropellament mortal del motorista va tindre lloc el passat 27 d'octubre, en la CV-36 al seu pas per Torrent .

La Guàrdia Civil ha detingut al conductor d'un camió com a suposat autor de l'atropellament mortal d'un motorista en la CV-36 al seu pas per Torrent el passat 27 d'octubre, que es va donar a la fugida després del succeït. El detingut, segons ha informat la Comandància Provincial, és espanyol i ja ha sigut posat a disposició judicial, segons ha informat l'Agència EFE.

 

El conductor d'un camió articulat, presumpte autor de l'atropellament mortal a un motorista, va fugir posteriorment del lloc de l'accident. Al detingut, de 46 anys, se li atribueix un presumpte delicte contra la seguretat viària per abandó del lloc de l'accident. La detenció l'ha duta a terme el Grup d'Investigació i Anàlisi (GIAT) del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil en la Comunitat Valenciana.

 

Els fets van succeir el passat 27 d'octubre de 2021 a les 07.39 hores, en la carretera CV-36, a l'altura del quilòmetres 5,100 en sentit a la A-7. El motorista va patir una caiguda sobre la calçada i, posteriorment, va ser atropellat mortalment per un vehicle desconegut, que va fugir del lloc de l'accident. L'equip mèdic del SAMU només va poder confirmar la defunció del motorista en el lloc de sinistre.

 

El motorista es dirigia cap al seu lloc de treball quan van ocórrer els fets. La Central Operativa (COTA) va rebre diversos avisos informant del sinistre. Al punt de l'accident es va desplaçar un Equip d'Atestats del Subsector de València per a instruir les corresponents diligències i les investigacions van passar al Grup d'Investigació i Anàlisi (GIAT) de Trànsit per a localitzar i identificar al vehicle implicat.


El passat dia 16 de novembre es va localitzar al vehicle, tipus camió articulat, presumptament implicat en el sinistre i va ser detingut el conductor, un home de 46 anys de nacionalitat espanyola. Les diligències van ser entregades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.252.37

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.