Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 16:09:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 30 de Desembre del 2021
POLÍTICA

El PP denuncia una enquesta electoral dins d'una enquesta sobre mobilitat urbana

Des de l'Ajuntament han enviat un comunicat a la premsa entregant el qüestionari o no apareix cap pregunta d'intenció de vot

El PP ha denunciat que en una enquesta encarregada per l'Ajuntament de Torrent s'està preguntant als veïns per temes sobre la mobilitat urbana a la ciutat de Torrent, però també arribat un moment de l'entrevista, les preguntes viren cap a a qui va votar en les passades eleccions municipals l'entrevistat i a qui, votarà en les pròximes. Així ho estan comunicant des de dies abans de Nit de Nadal alguns veïns de Torrent al Grup Popular.

 

Ante las acusaciones vertidas el Ayuntamiento ha respondido entregando a la prensa los resultados de la encuesta en las que no aparecen resultados electorales, y solo sobre movilidad. Según la ficha técnica, no habría preguntas políticas en la encuestas que el Ayuntamiento ha suscrito con la mercantil Invest Group por un importe de 5.747 euros. 

 

No obstant, els populars continuen afirmant que en s'hauria utilitzat esta enquesta amb altres fins. Folgado ha assenyalat que “l'Ajuntament de Torrent no és el mas del PSOE i Ciutadans, si volen fer un baròmetre, que siga amb llum i taquígrafs, encara que els resultats beneficien a qui encarrega l'enquesta, però no utilitzen els impostos dels torrentins per a realitzar enquestes partidistes i de tapat, en altres qüestions que sí que són municipals”.

 

En un comunicat enviat per el PSOE han qualificat a Amparo Folgado com a "mentirosa", y han asegurado que si vienen los Reyes Magos a Torrent solo "va a recibir en su casa carbón". En el comunicado no concretan exactamente el motivo por el que le acusan de mentir pero señalan que "No se puede tratar de engañar una y otra vez a los vecinos y vecinas de Torrent; porque los Reyes son Magos y lo ven todo. Y si no, ya está Amparo para ponerse en evidencia ella solita".

 

El comunicado continua diciendo que "no es preciso dar más explicaciones para desmontar el mundo de fantasías -y mentiras- en el que vive la Sra. Folgado, que los datos que ha facilitado el Ayuntamiento de Torrent, en un ejercicio de transparencia y veracidad documental, que nada tiene que ver con la etapa de oscurantismo informativo y nefasta gestión, que llevó a la líder popular a perder la heredada a dedo vara de mando y las posteriores elecciones."

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.8.90

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.