Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 30 de Desembre del 2021
COMPROMÍS

Compromís votà en contra del pressupost de PSOE-Ciudadanos per al 2022

El grup municipal de Compromís va esmenar a la totalitat el text presentat pel govern local encapçalat per Jesús Ros. També han criticat la falta de resposta davant les peticions d’informació, negant així  l’accés a la documentació necessària.

Pau Alabajos, portaveu de Compromís al consistori, va argumentar que aquestos comptes van en la mateixa línia de no abordar els principals problemes que pateix Torrent, i que són, en la seua base i essència, els mateixos que els de fa vint i cinc anys, quan governava el mateix alcalde, i els de fa 10 anys quan governava el Partido Popular.

Segons expliquen des de Compromís, el pressupost del govern format per PSOE i Ciudadanos no resol “cap dels problemes urgents que pateix actualment el nostre Terme, com els referits a l’urbanisme, la mobilitat i el medi ambient, especialment aquells relacionats amb la nul·la ’inspecció i verificació del correcte funcionament dels serveis municipals”.

En paraules d’Alabajos: “l’esmena a la totalitat arreplega propostes que formen part de l’ADN de Compromís i que considerem urgents en favor del dret universal a l’aigua, de la protecció animal, contra la violència masclista i la pobresa energètica, i en favor de la igualtat, i la diversitat, així com en matèria de seguretat i la creació del Casal de la Joventut. També hem presentat mesures específiques per a El Vedat, on demanem la creació del Districte Únic, amb capacitat administrativa;  a més de partides contra el mosquit tigre o l’asfaltat dels camins de terra, entre d’altres”.

El portaveu de Compromís ha conclòs explicant que rebutjar aquest tipus de pressupostos és una obligació davant les veïnes i els veïns de Torrent, atés que aquests números són una mostra de la “governança” homologable a la de Ros durant els anys 90, o a la del PP de Maria José Catalá; un exemple n’és la quantitat final destinada a inversions, on dels 7’7 milions projectats, 5 corresponen a una futura operació d’endeutament davant una entitat bancària, i dels altres 2’7 hi ha 2 que seran cofinançats per la Diputació de València.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.195.81

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.