Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de Desembre del 2021
FUTBOL

Jareño posa en ratxa al Torrent CF i ja fa somiar amb l’ascens a segona

El tècnic torrentí i de la casa ha sumat 17 de 21 punts possibles i ha col·locat als taronges a només tres punts de posicions d’ascens a segona federació

En ratxa i a un pas de posicions d’ascens. L’arribada de Jareño ha fet tornar al Torrent als bons resultats. La caiguda d’Ángel López després d’una pèssima ratxa pel torrentino posen als taronges a un pas de l’objectiu de l’ascens que s’ha marcat la directiva per a enguany que acabaria en el centenari en el més alt.

 

La sort que no va acompanyar a l’equip ha tornat, i els de Jareño han aconseguit 17 de 21 punts possibles, molts d’ells fregant el descompte, un exemple que l’equip de Jareño lluita fins a l’últim minut i s’alça davant els gols. A més, s’ha convertit en un equip molt sòlid en defensa, una condició necessària per a ser candidat a l’ascens.

 

L’equip ha aconseguit que el Sant Gregori siga inexpugnable amb 4 victòries consecutives (Recanvis, Orihuela, Jove Español i Benigànim). En el seu camp les dades són espectaculars en l’últim mes: 7 gols a favor i zero en contra. Els homes de Cano i Peralta, Christian, Jorge Juliá, Gomis, Guzmán es repeteixen entre els aficionats, i Ekedi, i Yassine han agafat confiança de cara a porta per a posar l’equip en el seu millor moment.

 

Després de cinc victòries i dos empats, l’equip espera mantindre els bons resultats en els dos partits que li queden de 2020. El diumenge a les 12.00 hores visita al filial de l’Elx CF, i avança la jornada 19 disputant el dimecres 29 de desembre el seu partidazo, a les 20.00 hores davant el Atzeneta en el Sant Gregori. Si guanya tots dos partits, l’equip de Jareño podria acabar l’any estant en posicions d’ascens, i amb molta faena feta.

 

Jareño: “Cal anar partit a partit, encara queda un món per a això” 

El tècnic torrentino, en declaracions oferides al club en exclusiva sense accés a la premsa, ha assenyalat després del partit davant el cuer l’important que era guanyar al Beniganim. “Aquest era un partit parany, en aquesta categoria no hi ha partit fàcil, i l’equip estava mentalitzat que calia fer bo el punt davant el Mestalla guanyant ara a casa… i creixent perquè l’equip continua creixent, superant adversitats després d’una setmana exigent amb tres partits on han jugat molts jugadors”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.79.60

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.