Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 27 de Desembre del 2021
POLÍTICA

Vox: “pressupostos Torrent 2022: més despesa, més deute”

Des del grup municipal VOX registren una esmena a al considerar que "s'han presentat incomplint els terminis de tramitació. Són irreals".

Des del grup municipal VOX TORRENT registren una esmena a la totalitat dels pressupostos 2022 de l'Ajuntament de Torrent, al considerar que "són uns comptes que s'han presentat incomplint novament els terminis de tramitació, com exigeix la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, fet que dificulta enormement un estudi exhaustiu".

 

L'equip de govern de Torrent ha presentat un pressupost "irreal" afirmen des de Vox, "amb més despesa i més deute; uns comptes que s'incrementen en 11 milions més respecte al pressupost vigent, aconseguint-se la xifra de 67.550.000 €; i que amb tota probabilitat aquesta dada s'elevarà a la fi del pròxim any. Les partides de despesa que han augmentat respecte a l'exercici 2021 són les destinades a salaris i a despeses corrents; en aquest últim sentit, aquest capítol tampoc respon a la realitat perquè molts dels contractes, afectats per la pandèmia o el cost de l'energia hauran de ser modificats per a ajustar els seus preus." 

 

"Una vegada més assistim a uns comptes allunyats de la realitat, sense estratègies ni novetats substancials per a revertir la situació econòmica i social; no s'ha reforçat la promoció d'ús de la ciutat, fins i tot aquestes partides pressupostàries han sigut rebaixades respecte a l'exercici 2021, tenint la xifra d'atur més alta de la comarca. Tampoc s'han contemplat en el paquet d'inversions cap pla de revitalització dels polígons industrials de Torrent, actuacions històricament demandades, o del C.C Les Amèriques. Els torrentins han de veure com es destinen recursos al foment del desenvolupament en tercers països (15.000 €); a l'acolliment d'immigrants (18.000 €); a “*catalanizar” la nostra localitat mentre s'aniquila l'espanyol i s'adoctrina a la població (245.000 €); a polítiques d'igualtat (604.000 €) que empren els diners públics en campanyes que demonitzen a l'home i, fins i tot algunes d'elles, de dubtós gust com un dels tallers del passat 8M “tix un mugró” o a les subvencions “a dit”, quantitat aquesta última que ascendeix a quasi 1 milió d'euros. Per contra, necessitem més efectius de la Policia Local i la creació de la policia de barri."

 

En paraules del portaveu, Salvador Benlloch, “lamentablement continuen els temps difícils i, des del grup municipal VOX TORRENT no podem donar suport a uns pressupostos ideològics que no persegueixen optimitzar els recursos, ni crear les condicions adequades per a una recuperació econòmica i social, ni fomenten l'ocupació. Per contra, es continua promovent una major dependència dels ciutadans a ajudes socials i subsidis”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.9.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.