Dimecres, 08 de Maig del 2024

Actualitzada Dimarts, 07 de Maig del 2024 a les 13:17:35 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 26 de Desembre del 2021
CULTURA

L'Auditori acull hui el musical de la Bella Dorment i el 2 de gener el d'Alícia

L’Auditori celebra el Nadal amb dos musicals per a tota la família que versionen dos clàssics de la literatura infantil

L’Auditori de Torrent celebra el Nadal amb dos musicals per a tota la família que versionen dos clàssics de la literatura infantil.


El primer d'ells és La bella dorment i el bosc amagat, musical infantil de Jana Producciones basat en el conte de Perrault. Es tracta d'una història d'aventures trepidant, protagonitzada per setze personatges de conte, amb cançons i coreografies pròpies plenes de ritme, llums, màgia, vestuaris acolorits, projeccions i molt humor i diversió. Aurora, la jove hereua d'un regne feliç, ha sigut fetillada per Malèfica. Els amics de la Bella Dorment intentaran salvar-la d'una terrible maledicció. Les fades i els animals del bosc uneixen les seues forces per a trobar a un cavaller que la desperte del seu somni etern. La funció serà el diumenge 26 de desembre a les 17 i 19 h. 


Alicia en el musical de les meravelles, versió del clàssic de Lewis Carroll a càrrec de Trencadís Produccions, és un viatge que va des de les pantalles als llibres, des de youtube al poder de la imaginació i des dels personatges "reals" de les xarxes socials als éssers fantàstics creats per la nostra imaginació. Alicia es deixa convéncer per la seua àvia per a substituir per unes hores la pantalla del seu telèfon mòbil per un llibre. Amb ella, tota la família emprendrà un viatge ple d'aventures que els permetrà conéixer a un conill que parla, a un gat que somriu, a un barreter boig i a una reina despietada i estrafolària. La funció serà el diumenge 2 de gener a les 18 h.
Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.83.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.