Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 24 de Desembre del 2021
SUCESSOS

Detingut el sospitós d'incendiar un habitatge en el barri de Xenillet

Un dels arrestats, que portava una arma en el moment de la detenció, podria estar involucrat en els fets ocorreguts en el barri de Xenillet, on es va cremar part de la porta d'un habitatge i s'haurien produït diversos trets

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest matí en la localitat valenciana de Picanya a tres homes d'entre 19 i 25 anys com a presumptes autors d'un delicte de tinença il·lícita d'armes. A un d'ells se li imputa, a més, un delicte d'amenaces greus i danys.



Els arrestos s'han produït sobre les onze i mitja en un carrer de Picanya, en el marc de la investigació duta a terme per la Policia Nacional després dels esdeveniments que es van produir la matinada d'ahir en el barri Xenillet.



Concretament, vora les dues i mitja de la matinada del dia 22, va aparéixer cremada parcialment la porta d'un domicili, així com s'haurien produït trets, localitzant els agents casquets en els voltants.



Les perquisicions dels investigadors han permés localitzar aquest matí a Picanya a tres persones a bord d'un vehicle, en l'interior del qual han trobat una escopeta i una pistola. Per aquest motiu, els homes han sigut detinguts com a presumptes autors d'un delicte de tinença il·lícita d'armes.



Un dels ocupants és el principal sospitós dels fets ocorreguts a Torrent i ha sigut interceptat en baixar del vehicle portant una arma curta oculta en la seua vestimenta, per la qual cosa ha sigut detingut com a presumpte autor dels delictes de tinença il·lícita d'armes, amenaces greus i danys.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.168.16

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.