Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Desembre del 2021
COMPROMÍS

Compromís ix al carrer en suport al comerç local

La formació ha encetat una campanya per tal de donar suport al comerç local durant els dies de Nadal. Amb el lema "Compromís amb el comerç de proximitat" distribueixen gratuïtament bosses de tela a diferents punts de la localitat promocionant la compra al comerços de Torrent.

"El comerç local ha patit moltíssim els últims dos anys. L’actual pandèmia, unida als problemes de competència deslleial per part de les grans superfícies i les multinacionals de la venda on-line, han posat contra les cordes els nostres comerciants. És per això que hem engegat aquesta campanya en suport del comerç de proximitat. Aquests negocis són molt importants per tal de crear llocs de treball i donar vida als nostres barris". Ha expressat Pau Alabajos, portaveu de Compromís al consistori.

 

Els ecovalencianistes han anunciat més eixides per tal de repartir les bosses de tela reutilitzables de la campanya: una d'elles serà la vespra del dia de Nadal al mercat del divendres "per animar les últimes compres" i altra, la primera setmana de gener abans de la festivitat de Reis.

 

El portaveu i la regidora de Compromís a l'Ajuntament de Torrent, Pau Alabajos i Carme Silla, junt amb el Secretari del col·lectiu local, Víctor Medina, també han volgut destacar la importància del comerç local als barris de Torrent, "on els nostres botiguers i botigueres converteixen els seus establiments en un espai de trobada entre veïnes i veïns, amb un tracte molt més proper i professional."  Finalment, han felicitat les festes i el nou any però incidint en la prudència i el compliment de les restriccions de seguretat impulsades per les autoritats sanitàries.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.202.167

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.