Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de Desembre del 2021
SUCCESOS

Detingut per cultivar 345 plantes de marihuana a casa enganxat a la llum

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 32 anys després d'una investigació iniciada aquest estiu per la policia local de Torrent

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) a un home de 32 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, després de desarticular en el seu domicili un laboratori de marihuana *indoor que allotjava 345 plantes en fase de creixement i a escassos dies de la seua recol·lecció, encara que les investigacions van ser iniciades per part dels agents de la Comissaria Local de Torrent *sen juliol.
 
Després de conéixer els fets, els investigadors van establir diversos dispositius de vigilàncies en els quals van poder observar com l'habitant de l'habitatge introduïa material que podria emprar-se per a desenvolupar una plantació "*indoor". A més, els agents van comprovar que en l'habitatge s'estava produint una defraudació de fluid elèctric de manera intermitent unit a una forta olor de marihuana. 
 
Després de diverses vigilàncies, els investigadors van poder verificar una presumpta activitat delictiva realitzant un registre domiciliari en el qual van confiscar 345 plantes de marihuana que es trobaven en la fase final de germanització. La droga, una vegada desproveïda del seu brancatge, cabdells i fulles, va llançar un pes de 8,5 quilograms. 
 
A més, s'han confiscat 18 focus con els seus respectius llums, tres aires condicionats, 22 transformadors o balastos, dos filtres, un extractor, a més d'una bàscula de precisió.
 
Finalment, els agents han detingut a l'habitant de l'habitatge, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. L'arrestat que compta amb antecedents policials ha passat a disposició judicial. 
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.163.62.42

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.