Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 15 de Desembre del 2021

Torrent de Paraules celebra el seu desé aniversari amb una programa especial d'activitats

Setmana Cultural a la sala l’Espai amb recitals de poesia, exposicions de pintura i tallers literaris per a celebrar l'aniversari d'aquesta associació cultural

Torrent de Paraules, associació dedicada a la difusió i organització d'esdeveniments culturals, celebra la seua Setmana Cultural amb motiu del seu X Aniversari. Del 13 al 17 de desembre, Torrent de Paraules compleix deu anys de trajectòria com a motor cultural i recreatiu i per aqueix motiu ha programat una sèrie d'activitats amb les quals reunirà amants de les lletres i la cultura en una festa de la paraula, la imatge i la música, que es fondran a la sala d'exposicions l’Espai, edifici Metro-Avinguda, per al gaudi dels presents i la satisfacció dels organitzadors.


Ahir dilluns es va inaugurar aquesta Setmana Cultural amb la presentació del llibre Antologia de Torrent de Paraules, que donarà pas a la jornada del dimarts, amb un recital i interpretació de textos de Poeta a Nova York, de Federico García Lorca, que serà a més el marc de presentació per a l'exposició de pintura Manhattan Lovers, de Francisco García Gascón, que exposarà les seues obres a la sala de l’Espai durant tota la setmana. 


Les vesprades de dimecres i dijous l'associació cultural Torrent de Paraules oferirà a socis i simpatitzants sengles tallers de poesia oriental, amb la participació dels ponents Gregorio Muelas i José Antonio Olmedo.
Finalment, la setmana cultural serà clausurada amb una jornada de nomenaments i reconeixements amenitzada amb un homenatge a Miguel Hernández i l'actuació del cantautor, Juanjo Pérez.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.93.59.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.