Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Desembre del 2021
NADAL 2021

Les escoles de Les Terretes i Teresianes decoren el ficus amb motius nadalencs de material reciclat

Els ficus de la plaça Bisbe Benlloch i de Generao Palau lluiran aquests adorns a partir del 8 de desembre

Com ja és tradicional en aquestes dates, l'alcalde Jesús Ros ha rebut als alumnes dels col·legis que contribueixen amb els seus treballs a crear un ambient nadalenc. Seguint el torn rotatiu que cada any designa als col·legis encarregats d'aquesta labor, aquest Nadal ha correspost al col·legi Santa Teresa de Jesús i al CEIP Les Terretes elaborar els adorns dels ficus de l'avinguda.

 

Els alumnes de tots dos col·legis s'han encarregat de crear amb material reciclat aquests treballs, que ells mateixos han creat manualment a les seues aules, per a decorar els ficus de l'avinguda, el de Bisbe Benlloch i el de Generao Palau, i que podran ser visitats durant totes les festes nadalenques per tots aquells que passegen per aquests dos enclavaments de la ciutat.

 


En l'acte de lliurament dels adorns per part dels alumnes, acompanyats de representants dels seus col·legis, es van mostrar orgullosos del resultat del seu treball i van dedicar unes nadales als membres del consistori que van ser presents. L'alcalde, per part seua, va agrair l'esforç i la col·laboració de l'alumnat i dels docents, així com la seua contribució a l'ornamentació nadalenca que el consistori prepara en aquesta època tan assenyalada. Tot seguit, empleats de la Brigada d'Obres van començar a decorar el ficus perquè aquests ornaments estiguen disposats i lluïsquen el pròxim dia 8 de desembre, en l'encesa oficial de les llums de Nadal.

 


La regidora d'Educació, Patricia Sáez, i el regidor de Participació Ciutadana; José Pascual Martínez van acompanyar al primer edil en aquest acte i van fer entregat als xics i xiques d'un record institucional en agraïment a la seua col·laboració.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.251.155

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.