Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 01 de Desembre del 2021
PP

El PP es reuneix amb empreses del polígon que reclamen la neteja del barranc de Chiva

Gozalvo: “Estem en l'època idònia per a realitzar neteges i podes de tota aquesta vegetació, que a la primavera i a l'estiu suposen un autèntic perill en cas de produir-se un incendi en el barranc”.

El Partit Popular de Torrent s'ha reunit amb un grup d'empresaris del Mas del Jutge, situat al Carrer El Palmar, ateses les queixes respecte al barranc de Chiva. 

 

Després d'aquesta visita, el regidor popular José Francisco Gozalvo, ha denunciat “la falta total de neteja de la vegetació del barranc que arriba a créixer al costat de les empreses”.

 

Una situació que ha portat a aquest grup d'empresaris a sol·licitar per registre d'entrada de l'Ajuntament, una petició de neteja. A més, recorden que “en els anys de govern del Partit Popular, es realitzava una neteja de la vegetació a manera de franja de protecció entre el barranc i les empreses del polígon”.

 

Per a *Gozalvo “Estem en l'època idònia per a realitzar neteges i podes de tota aquesta vegetació, que a la primavera i a l'estiu suposen un autèntic perill en cas de produir-se un incendi en el barranc”.

 

En els últims anys s'han produït diferents incendis en el barranc, convertint-se en un vertader perill en els mesos d'estiu i quan bufa el ponent, convertint el barranc un corredor de foc, que podria traslladar-se a les naus confrontants en el Mas del Juge. Algunes d'aquestes empreses treballen amb fusta, productes químics i també n'hi ha de producció de cartó.

 

Per aquesta raó, des del Grup Popular Municipal del Partit Popular, s'ha presentat un registre d'entrada sol·licitant al govern socialista que s'instal·len cartells indicant la prohibició d'abocar fems i enderrocs en el barranc, a més de realitzar una adequació paisatgística que millore la relació entre el polígon industrial i el barranc. Els populars també han reclamat que la poda de l'arbratge al carrer El Palmar es realitze amb major assiduïtat i es netege l'esplanada al final del carrer, d'estris, enderrocs i vidres, que s'acumulen al costat del barranc.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.38.125

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.