Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 30 de novembre del 2021
POLÍTICA

El PSOE critica a PP i VOX pel seu vot en contra al Pla FICUS

Els socialistes recorden que aquest pla recull actuacions prioritàries per a la ciutat

El Ple de la Corporació municipal ha donat la seua conformitat al Pla Ficus, malgrat el vot en contra dels partits de l'oposició i l'abstenció de Compromís al projecte de serveis i infraestructures que s'ha impulsat des de l'equip de govern, "per a treballar de forma organitzada i planificada durant els següents mesos i anys, de manera que es garantisquen actuacions integrals en benefici del conjunt de la ciutadania".



"Els portaveus Amparo Folgado i Salvador Benlloch s'han oposat a prestar conformitat al document, que inclou actuacions prioritàries per a la ciutat com el nou ambulatori Torrent III en Parc Central, la finalització dels carrers del barri del Alter, una nova ITV en el Mas del Jutge o un Punt de Trobada per a famílies immerses en processos judicials, entre altres".



El grup d'inversions inclou així mateix renovacions de zones verdes, pavimentació de més de 200.000 m2 de vies públiques, la renovació de 10 km de voreres o l'habilitació de nous aparcaments en el nucli urbà dins d'una estratègia de polítiques de mobilitat sostenible.



Segons el partit socialista, Folgado ha criticat al Pla perquè supera els temps d'una legislatura: "Cal planificar i posar en marxa l'administració i generar un projecte de ciutat que supere partidismes i que garantisca als veïns i veïnes una estabilitat i una previsió de les actuacions del seu Ajuntament que facen avançar la ciutat", ha explicat Andrés Campos, portaveu del PSOE.



L'alcalde Jesús Ros ha expressat la seua sorpresa davant el rebuig de PP i VOX al Pla Ficus: "No creia que votarien en contra d'un pla que recull, amb transparència i rigor, una sèrie de millores per a Torrent, totes amb finançament, i que són fruit del diàleg amb la ciutadania i de les peticions recollides en les mocions en els plens per part de tots els grups. No creia que votarien en contra d'un nou ambulatori, un nou centre d'atenció a les persones, noves línies anti incendi del Vedat o la renovació de zones verdes i els carrers de Torrent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.171.20

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.