Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 30 de novembre del 2021
CRISI CORONAVIRUS

El passaport Covid serà necessari per a entrar a l'hostaleria, residències i hospitals

A partir del 3 de desembre entra en vigor la necessitat de presentar aquest document per a entrar en els establiments d'hostaleria, oci nocturn, residències de majors i hospitals

A partir del 3 de desembre la Comunitat Valenciana imposa el passaport Covid per a accedir a establiments d'hostaleria, oci nocturn, residències de majors i hospitals. Aquesta mesura estarà vigent durant un mes coincidint amb les festes nadalenques.

 

L'anunci de la proposta que la Generalitat ha elevat al TSJ ha generat un "efecto llamada" a la vacunació i s'han inoculat més de dues mil dosis en les tres províncies durant un sol cap de setmana. Cal concretar que el passaport Covid serà obligatori en els interiors dels bars i restaurants amb aforament superior a 50 persones i quedaran exemptes les terrasses on no serà necessari.

 

També s'exigirà per a visitar hospitals i residències, a més d'en esdeveniments, celebracions -noces o comunions- i festivals de música, en espais tancats i a l'aire lliure. Les persones que desitgen accedir a aquests espais hauran de presentar el passaport covid, en paper o en el mòbil, al costat del DNI o qualsevol altre document que acredite la seua identitat.



COM DESCARREGAR-SE EL PASSAPORT
El certificat europeu és un document segur i gratuït que es pot obtindre a través de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat o de manera presencial en els centres de salut amb cita prèvia. Per a aconseguir el passaport covid en línia a la Comunitat Valenciana és necessari accedir a https://coronavirus.san.gva.es/es/certificado-digital-ue i seguir les instruccions de la pàgina.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.151.141

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.