Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 29 de novembre del 2021
FUTBOL SALA

L'Hispànic guanya el seu partit enfront del CD Maguen UPV per 4 a 5

Partit molt important per a l'equip torrentí per a afermar una de les quatre posicions que donen accés a la fase d'ascens

Amb la victòria de les xiques de M. ª José en el pavelló universitari, l'equip de Torrent quasi té afermada una de les quatre places que donen accés a la fase d'ascens, depenent únicament de les jugadores torrentines, ja que deixen al cinqué a 8 punts i a 6 el quart.

Partit que arranque amb un equip torrentí en un altre món i fora del partit, mostrant-se com un equip engarrotat, imprecís i nerviós, mentre les universitàries es limitaven a aprofitar els errors dels fredolics i enxampar-les una vegada i una altra a la contra, Carmen, Clara i Eva endossaven un 3-0 en el primer quart d'hora i el pitjor que l'equip no reaccionava, però les hispàniques si alguna cosa tenen és que en qualsevol moment et fan un gol i es fiquen en el partit i com no una vegada més la fusilera Cris va aparéixer en el minut 19 per a ficar el primer gol foraster i pujar el 3-1 que ficava a les seues en el partit abans del descans.

Primera meitat en la qual a la contra el Maguen va poder sentencia la trobada i perdone, fent bo el refrany en el futbol de qui perdona el paga. En la segona meitat, les de "Chuky" van eixir al parquet amb la lliçó ben apresa i van canviar la sort del joc, capitanejats per Lesley que es fet l'equip a l'esquena començant a jugar la trobada que fins al moment havien estat com a absents, en el minut 25 San acurtava diferències 3-2, el domini torrentí era ja més constant i en el minut 28 Cris posava el 3-3 en l'electrònic, les universitàries veien el panorama més fosc i en el minut 33 triangulació torrentina que Lesley liquida amb el 3-4 per a posar a les seues per davant, Luis posa a les locals a jugar de cinc.

Les hispàniques recuperen l'esfèric en el minut 38 i donen la punta a l'equip universitari amb el segon punt de Lesley que va posar el 3-5, però la trobada fins i tot ténia molt a comptar i les locals estaven disposades a morir lluitant amb el joc de cinc i quan s'anava a complir el minut 19 Leticia va posar el 4-5 per a donar més emoció al partit, però l'emoció vindria de la mà dels col·legiats que van estar a punt d'embolicar-la tant l'assistent com el principal, l'assistent per no concedir un temps mort mancant quatre segons per oblit i l'arbitre principal per desconeixement d'una de les regles del joc i no voler rectificar una decisió que tenia solució molt senzilla, però al contrari es ratifique en el seu error expulsió injusta de la delegada torrentina per reclamar el temps mort que va demanar a l'assistent que va reconéixer se li havia oblidat, assenyalar l'àrbitre un lliure indirecte per una regla que no era com el pensava, es trac, però no va haver-hi conseqüències per a l'electrònic.

Partit amb més gols i emoció que joc, que deixa a les de Torrent afermades en el quadre de les quatre que passaren al grup de la fase d'ascens, plaça que podria quedar tancada en la pròxima jornada 10 si vencen al difícil Cabanes a Castelló, ja que les torrentines ara mateix depenen d'elles mateixes.