Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 29 de novembre del 2021

La Mancomunitat rep 20.000 euros de la Diputació per a reforçar l'estratègia europea

Amb la subvenció, l'entitat comarcal ha fet front a la quota de participació en la xarxa europea Partenalia i ha costejat un curs de formació per a tècnics dels ajuntaments de l'Horta Sud entre altres projectes

La Mancomunitat de l'Horta Sud ha rebut una subvenció de 20.420 euros procedents de la Diputació de València per a reforçar la seua estratègia europea. En concret, l'entitat comarcal ha fet front amb aquesta quantitat a la quota de participació en la xarxa europea Partenalia, ha sufragat un curs de formació per a tècnics municipals de la comarca i ha costejat part de les despeses de personal de la creació i posada en marxa d'una oficina comarcal de projectes europeus.

 


El mes de setembre passat la Mancomunitat de l'Horta Sud va organitzar tres sessions formatives dirigides a personal tècnic dels departaments de Desenvolupament Local dels municipis de la comarca en les quals va treballar la forma en què els consistoris poden accedir al finançament procedent d'Europa ja siga en projectes emmarcats en el Pla de Recuperació Next Generation com en el Marc Financer pluriennal 21-27.

 


Gràcies a l'arribada del finançament de la Diputació, la Mancomunitat de l'Horta Sud també ha sufragat la quota de participació en la xarxa europea Partenalia. Un conglomerat que representa els interessos dels intermedis locals de la Unió Europea i que els ofereix una plataforma de treball per a promoure iniciatives innovadores i l'intercanvi de millors pràctiques a escala transnacional.

 


Finalment, la Mancomunitat també ha afrontat amb aquesta subvenció parteix de les despeses de personal de la creació i posada en marxa d'una oficina comarcal de projectes europeus per a coordinar programes en l'àmbit de l'Horta Sud i poder assistir els seus ajuntaments en l'accés al finançament comunitari.

 


El president de la comissió d'assumptes europeus de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Bartolomé Nofuentes, va agrair a la Diputació de València el gest de comptar amb les mancomunitats per a l'assistència als municipis en matèria de fons europeus. "Estem davant una oportunitat única per a poder millorar la nostra comarca gràcies al finançament procedent d'Europa i accions com aquesta de la Diputació ens ajuden a poder assistir als municipis en l'objectiu que tots tinguen l'oportunitat d'accedir a aquests fons", va assenyalar Nofuentes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.147.17.95

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.