Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 28 de novembre del 2021
ESPORTS

Jaume Ballester, campió d'Espanya Enduro 85cc en 2020

El jove pilot torrentí va parlar amb el primer edil sobre els nous projectes que iniciarà de cara al 2022

El jove pilot torrentí Jaume Ballester es va reunir ahir amb a l'alcalde Jesús Ros i la regidora d'Esports, Susi Ferrer, mancant una prova per a finalitzar la present temporada, el campió d'Espanya de Enduro de 2020, acompanyat per la seua mare i el seu representant, els va parlar dels seus els seus nous projectes per a l'any vinent i va fer lliurament a l'alcalde d'un quadre amb fotos de les competicions on ha participat. 


Als seus poc més de catorze anys, el campió d'Espanya de Enduro Infantil pot presumir d'un envejable palmarés: campió de Motodes, sub-campió Comunitat Valenciana de Motocròs 85 c.c, campió Comunitat Valenciana de Enduro 85 c.c i campió d'Espanya Enduro 85 c. c. Però això no impedeix que, tal com va comentar amb l'alcalde, pretenga fer el salt a les següents categories….


Com a pilot oficial de Rieju, amb moto 250 c. c., participarà en el campionat d'Espanya de Motodes i Cros Country. A més, ha sigut seleccionat per l'equip de la Federació Valenciana de Motociclisme per a representar a la seua federació en el pròxim campionat d'Espanya de Pequenduro, on participarà amb una GasGas de 125 c. c. I representant també a la Comunitat, l'any vinent prendrà part del campionat de Motocròs de 125 MX.


“Per a mi, és un orgull, com torrentí, passejar el nom de la meua ciutat per tota la geografia espanyola i intentar deixar sempre ben alt el llistó de les meues marques, pujant al podi en cada carrera”, va comentar el campió. 


Jesús Ros, per part seua, va animar al jove a continuar esforçant-te “en la teua especialitat esportiva i també en els teus estudis. I et desitge molta sort i grans èxits per a les pròximes competicions”, va concloure l'alcalde.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.200.226

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.