Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 26 de novembre del 2021
PUBLIREPORTATGE

La importància de la Biomecànica en la nostra vida diària

La biomecànica és la ciència que estudia el moviment en diferents situacions diàries, relacionat amb la força en eixe moviment amb els sers vius

Sabries dir què és la biomecànica, eixa paraula tant de moda en l’actualitat? Biomecànica de la marxa, biomecànica de l’esport, biomecànica del cos humà, biomecànica del ciclisme,… Molts són els moments en els que és necessari conèixer i aplicar les lleis físiques a l’estudi del moviment humà. La biomecànica és la ciència que estudia el moviment en diferents situacions, relacionat amb la força en eixe moviment amb els sers vius.

 

Per a l’estudi de la biomecànica és necessari tindre coneixements complets de l’anatomia, fisiologia, enginyeria i mecànica per a saber com influeixen les lleis físiques (pressió, força, ritme, inèrcia, acceleració) en el propi cos humà. La pràctica esportiva actualment està incorporada a la vida diària i els hàbits saludables estan cada volta més presents en la nostra societat.

 

Amb este paradigma deuen saber perfectament com actua aquesta biomecànica en cadascú de nosaltres i d’eixa manera preventiva evitar possibles lesions en els membres inferiors, “És ací on els Podòlegs de la Clínica UCV volem ajudar-vos. El nostre objectiu és donar solucions i prevenir alteracions derivades de la biomecànica”, explica a L’opinió de Torrent el director del servei de Podologia el Dr. Javier Ferrer.

 

De tal manera, centren la seua activitat en l’àrea clínica, investigació i docència en Seu  La Inmaculada de Torrent, on disposen de la Clínica UCV junt a un equip format per Podòlegs i Fisioterapeutes amb més de 20 anys d’experiència en l’àmbit de la salut, des de la cirurgia del peu fins la biomecànica esportiva.

 

 

PEUS EN BONES MANS

El grup de professionals de la clínica UCV de Torrent, que s’encontra en el Carrer Miguel Servet, disposem d’un gran equip humà que projecta sobre els pacients el millor tracte humà, proper i professional. No concebem una altra forma de treballar la tasca assistencial,  aconseguint que cada pacient que entre per les nostres portes se senti com a casa i garantit la excel·lència. Traten alteracions de la marxa, problemes biomecànics, lesions dermatològiques, como dureses, berrugues plantars i infeccions), fins cirurgia mínimament invasiva del peu.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.130.73

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.