Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 26 de novembre del 2021
COMERÇ

L’ACST sorteja al Black Friday dos vals de 200 euros entre els clients de comerços associats

L’associació compta amb més de 300 comerços i empreses que volen celebrar el Black Friday amb els seus clients regalant 400 euros per a gastar en el comerç local

L’ACST ha presentat la seua campanya de Black Friday. I per motivar les compres entre els seus associats sortejarà dos vals de 200 euros cadascun per a gastar en els més de 300 comerços i empreses que formen part d’aquesta associació torrentina entre els clients que gasten més de 10 euros en adquirir un producte o servei.

 

L’ACST s’unix aixì amb la Confederació d’Empresaris de Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç) i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana llancen a Torrent una campanya especial, per a celebrar aquest Black Friday 2021, que porta per títol: “El Millor Black, el d’Ací”. La campanya sortejarà, en tota la Comunitat Valenciana, més de 15.000 euros entre tots aquells ciutadans que compren i consumisquen, en el comerç local dels seus pobles i ciutats. A la ciutat de Torrent, l’acció està organitzada per ACST.

 

El sistema de participació per als clients és molt senzill. S’haurà de realitzar almenys una compra, o rebre un servei, de més de 10 euros, en qualsevol dels comerços adherits a ACST durant el període comprés entre el 15 i el 28 de novembre. Una vegada feta la compra, hauran de realitzar una foto del tiquet (o factura) i entrar en la plataforma habilitada per al sorteig: la pàgina web: www.elmejorblack.com. Una vegada accedim a la web, el client tan sols ha d’emplenar el formulari de participació, indicant les seues dades personals, i finalment, pujar el tiquet (o factura de compra) des de la galeria del seu telèfon mòbil.

 

Iván Valls, Director d’ACST, ha assenyalat que “En un període marcat pels descomptes que ofereixen els grans operadors, nosaltres busquem fidelitzar al client de Torrent perquè baixe al carrer i compre (o consumisca), en el nostre comerç local. Amb aquesta acció pretenem que els clients dels nostres associats tinguen un incentiu, en forma de premis, pel mer fet de comprar en els comerços i empreses torrentines que, en síntesis, suposa mantindre amb vida els carrers de la nostra ciutat. Des d’ACST convidem a la ciutadania a participar. Com més compres, superiors a 10 euros, realitzen, més possibilitats tindran de guanyar un dels vals que sortegem entre els clients”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.105.239

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.