Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 23 de novembre del 2021
CULTURA

Baixa el teló de la Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel Ferraro”

"Entre dones" posa el punt final a la XIII edició. 

Com ja és habitual en aquest certamen de teatre amateur, la clausura de la Mostra ‘Juan Manuel Ferraro’ va estar a càrrec del grup Coturno Teatre, organitzadors d'aquesta., els qui la vesprada del diumenge van reunir en l'Auditori de Torrent a directors dels grups de teatre participants i membres de la corporació municipal amb aficionats i un nombrós públic que es va acostar a presenciar el lliurament de guardons i a gaudir de l'última funció d'un certamen que va començar fa tres setmanes.


Pànic Escènic, Atrote Teatre, Teatre Circ i Coturno Teatre van ser les quatre agrupacions de teatre amateur que han donat vida a la XIII Mostra de Teatre Amateur, Juan Manuel Ferraro. Les obres que es van representar i els seus equips tècnics i artístics van rebre un guardó de part del consistori, “com a mostra d'agraïment per la seua participació i pel seu paper en el desenvolupament de la cultura torrentina”.

 

Així ho va expressar la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Torrent, Susi Ferrer, en el discurs de clausura d'aquesta mostra de teatre amateur. La Mostra de Teatre Amateur baixa el teló després d'haver-nos fet gaudir de quatre obres durant novembre i desembre: Les picardies de Molière, de Pànic Escènic va ser la peça encarregada d'inaugurar el certamen. El Quixot en els inferns, muntatge de Atrote Teatre, d'Elx, va recórrer al personatge del Quixot per a oferir una comèdia absurda i dolorosa. La Tortuga de Darwin, escrita pel reconegut dramaturg espanyol Juan Mayorga, va ser la proposta enginyosa, apassionant i reflexiva portada a escena pel grup Teatre Circ. I, finalment, Entre dones, de Coturno Teatre es va reservar la jornada final per a posar el fermall a aquesta mostra de teatre amateur, un referent en el món de l'espectacle de la Comunitat Valenciana.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.200.169.91

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.