Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 23 de novembre del 2021
SANITAT

El CSIF demana reforçar el centre de salut de Sants Patrons amb 12 places més

El sindicat demana dos d'auxiliar administratiu, una de tècnic especialista en Radiodiagnòstic, tres d'Infermeria i sis de facultatiu especialista, en concret una de Pneumologia, Oftalmologia, Ginecologia, Endocrinologia i dues de Neurologia

El CSIF ha demanat reforçar el centre de salut de Sants Patrons amb 12 places més. El sindicat, en aquesta conjuntura, detalla les necessitats més urgents de places. En aqueix sentit, en el centre de salut de Sants Patrons es necessiten dues places d'auxiliar administratiu, una de tècnic especialista en Radiodiagnòstic, tres d'Infermeria i sis de facultatiu especialista, en concret una de Pneumologia, Oftalmologia, Ginecologia, Endocrinologia i dues de Neurologia.

 

Des del CSIF recorden que "és necessari invertir en sanitat i crear places estructurals per a comptar amb un sistema públic sanitari ben dimensionat que dispose dels millors professionals i puga prestar la deguda atenció a la ciutadania". Aquesta situació no es produeix en l'actualitat "davant la pèrdua contínua en els últims anys de llocs de treball i davant la greu crisi sanitària de la covid-19".



El sindicat també demana places en els centres de salut d'Alaquàs i Picanya, per la qual cosa el total de places necessàries per a aquests tres centres de salut seria de 22. A més el CSIF reclama, en el conjunt de la Comunitat Valenciana, la creació d'11.000 places estructurals "que cobrisquen el dèficit de recursos humans en el sistema sanitari a tots els nivells assistencials".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.199.210

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.