Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de novembre del 2021
CULTURA

El Cercle Catòlic i l'Ajuntament reconeixen la labor de Carlos Piles amb l'homenatge ‘Torrentins que fan Banda’

En el seu tradicional concert de Santa Cecilia, la banda va celebrar l'acte de recepció dels nous músics i de lliurament d'insígnies de plata i or

Amb motiu de les celebracions en honor a Santa Cecilia, el Cercle Catòlic de Torrent va oferir un concert aquest cap de setmana que coincidia amb el lliurament dels premis institucionals que l'Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb les societats musicals locals, atorga amb el títol de ‘Torrentins que fan banda’, i que enguany ha recaigut en Juan Carlos Piles Tordera, qui fora president de la banda del Cercle des de 2008 fins a 2019.
Prèviament a l'homenatge i projecció del vídeo-documental, la jornada va començar amb la cerimònia de recepció als educands que ja són músics i que s'incorporaven a la banda, al que va seguir el meritori reconeixement dels membres que enguany compleixen 25 i 50 anys com a integrants d'aquesta. 


La regidora de Cultura, Susi Ferrer, va donar inici amb les seues paraules a l'acte de reconeixement per tota una trajectòria professional dedicada a la música a Juan Carlos Piles Tordera, abans de donar pas al vídeo-documental que recull la seua trajectòria sota el títol ‘La família que viu la música’. 


L'alcalde Jesús Ros va ser l'encarregat d'entregar la torre i el llibre amb el qual la ciutat reconeixia a Carlos, qui va dirigir un emocionat discurs d'agraïment a les i els assistents, acompanyat de la seua dona Anna, els seus fills i les seues nétes. 


Jesús Ros va dedicar també unes paraules d'afecte a Carlos, recordant la gran labor d'aquest al capdavant de la banda del Cercle Catòlic, “una persona senzilla, dialogant, generosa, que ha dedicat la seua vida a les seues dues grans passions: la seua família i la seua banda; un torrentí que ha viscut i viu fent banda, fent poble”. 
Tot seguit va tindre lloc un concert que posava el colofó a la setmana musical. A la interpretació de Egmont, de Beethoven, i El barret de tres pics, de Manuel de Falla, va acompanyar la interpretació excepcional del solista José Fernández Yago del Concert per a violí de Beethoven.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.184.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.