Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de novembre del 2021
POLÍTICA

Sumant per Torrent denuncia la falta d'administratius en l'institut Veles e Vents

Segons aquest partit per la seua ràtio li corresponen dos administratius per a descarregar de treball burocràtic al professorat, sobretot a l'equip directiu d'aquest centre

SUMANT PER TORRENT, després de denunciar a la Conselleria per la falta de quarto de bany per a alumnes/as amb mobilitat limitada en l'IES Serra Perenxisa, ara li toca el torn a un altre Institut de Torrent, concretament a l'IES Vetles e Vents davant la falta o absència d'administratius en aquest centre educatiu. Per ràtio de matrícules, a l'IES Vés-los e Vents li corresponen dues places d'administratius per a descarregar de treball burocràtic al professorat, sobretot a l'equip directiu d'aquest centre.

 


Segons Roberto Gómez, secretari general de la formació política torrentina, "dels dos administratius que hi havia fa uns mesos (maig o juny), l'administratiu de plaça fixa va abandonar l'Institut per canvi de centre o lloc de treball i des de llavors, no se li ha substituït, malgrat reclamar-ho la direcció del centre en diverses ocasions a la Delegació Territorial d'Educació. L'altre administratiu interí/a, va agafar la baixa fa aproximadament un mes i mig i tampoc ha sigut substituït, amb la qual cosa el centre s'ha quedat sense cap administratiu".

 


Roberto Gómez explica que "Les funcions d'aquests administratius són realitzades per la directora, vicedirector, cap d'estudis, secretària i professors voluntaris, com, per exemple, recollir i tramitar les reserves de plaça i les possibles reclamacions derivades del procés, així com el moment de formalitzar les matrícules, beques, etc.". Així mateix puntualitza que "El treball d'aquests administratius és vital per a alliberar de treball a l'equip directiu del centre de les gestions burocràtiques i així centrar-se en les tasques educatives".

 


Quan va faltar el primer d'aquests administratius, l'interí ja va haver de fer el treball que abans feien els dos, fins que va ser baixa. Per tot això, Sumant per Torrent insta la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport perquè responga amb celeritat, per a cobrir les vacants d'aquest personal, així com a la Direcció General d'RR.HH o davant la Funció Pública si fóra necessari. Gómez finalitza anunciant que "si passades unes setmanes no hi ha novetats sobre aquest tema, no dubtarem a presentar la queixa al Síndic de Greuges, tal com acabem de fer en el cas de l'IES Serra Perenxisa".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.147.53

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.