Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de novembre del 2021
BÀSQUET

El NB Torrent gana a casa del Godella per 66 a 87

Important victòria del Nou Bàsquet Torrent en el primer partit de la segona volta

Després de la derrota de la setmana passada contra Llíria, el NB Torrent visitava aquesta jornada al sempre combatiu Godella. El partit va començar de la millor manera possible per als torrentins. Un gran Ignacio Ruipérez marcava el ritme dels primers minuts amb grans defenses i transicions ben culminades. Els locals es van veure obligats a demanar temps mort a mitjan primer quart, fet que els va permetre reaccionar i oferir una millor cara en els següents minuts.

L'entrada en pista dels homes de banqueta va fer pujar de nou el nivell als de Torrent, que aconseguien obrir bretxa en el marcador. Al descans, avantatge de vint punts. En el tercer quart es va veure l'ambició del rival per tractar de donar-li la volta al partit. Els locals van dominar de principi a fi i van aconseguir retallar 9 punts en el marcador. Conscient de la importància de no abaixar els braços, Jose Díaz va reaccionar i el Nou Bàsquet
Torrent va acabar per sentenciar el partit res més començar l'últim quart. Al final del partit, victòria final per 66 – 87. Els jugadors més destacats del partit van ser, per part de Torrent, el jugador júnior Hugo Baeza (amb 15 punts i 15 de valoració) i el base Pablo Murcia (12 punts i 14 de valoració).

Aquesta setmana vinent, el NB Torrent tornarà a jugar de local. Rebrà a un Vila-real que arriba en gran estat de forma. Des del club ja estan preparant un gran ambient per al dissabte, serà un dels partits més atractius de veure en aquesta primera fase i l'equip necessitarà l'alé de l'afició per a tractar de continuar sumant.