Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de novembre del 2021
FUTBOL SALA

L'Hispánic gana al Bisontes per 6 a 2

Gran festa del futsal torrentí en el municipal Anabel Medina, el CEF Hispanic va celebrar la presentació dels seus equips en un pavelló totalment abarrotat en les seues graderies

Gran festa del futsal torrentí en el municipal Anabel Medina, el CEF Hispanic va celebrar la presentació dels seus equips en un pavelló totalment abarrotat en les seues graderies, amb un cens de 63 dones i 45 homes que es van presentar per a rubricar l'èxit que s'aquesta tenint amb el projecte conjunt amb el Torrent CF, la base i fonaments sembla que s'aquesta forjant amb els equips femenins competint en futbol i futbol sala.

A l'acte van acudir Marina Olivares regidora d'igualtat de l'Ajuntament de Torrent, el gerent de la FDM Torrent Paco Sanchis, el president del Torrent CF Víctor Ventosa, el director esportiu míster del Torrent CF, Toni Jareño i Salvador Gomar, president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Gran faena de Salvador Gomar, acudint a qualsevol racó de la comunitat donant suport al futbol i futsal femení.

Al final de la presentació les benjamines del club es van enfrontar als fornidos xiquets del col·legi Agustins Sant Villanueva de València, partit de domini dels xiquets, però la imatge i projecció de les xicotetes torrentines continua pujant enters.

La festa va culminar amb la trobada entre el CEF Hispanic Torrent i el FS Bisons "B", en la graderia es va veure la presència d'Ángel Zurilla i Neus Motoso, es tècnic torrentí durant cinc temporades i Neus exjugadora de l'Hispànic quatre temporades ara en les files de Bisons i que no van voler perdre's el duel dela filial castellonenca i l'equip torrentí.

Partit rar en el qual la definició i bon fer defensiu de les torrentines va ser superior a un equip blavenc que va oferir més joc, però que s'estavellaven una vegada i una altra en els últims cinc metres davant la seriosa i ordenada defensa torrentina que sense control quasi de l'esfèric, en cadascuna de les seues accions ofensives era acció entre els tres pals, en el minut 7 la pistolera Cris trac una de les seues genialitats i des de 10 metres va veure avançada la portera castellonenca i li llance una vaselina que clave per l'esquadra i va posar a les seues 1-0, el partit continu en la mateixa dinàmica i mancant 3 segons Lesley comandament la pilota al fons de la xarxa després d'una elaborada jugada de les locals i manar a les seues 2-0 al descans.

En la segona meitat les blavenques van intentar pujar una mica el pistó, però al minut de joc la incorporada Clara després de mes i mig de lesió va tornar al parquet i culmine una contra de manera magistral per a pujar el 3-0, la trobada entre en la dinàmica que més gaudeix l'equip torrentí partit boig i sense control definit, on la millor jugadora del partit Lesley es va moure com a peix en l'aigua i en el minut 22 cap al 4-0, segons més tard va ser Abril la que acurte diferències 4-1, però el partit estava com a desbocat i en el minut 23 Lesley va tornar a veure porteria per a fer el seu tercer particular i posar el 5-1, el partit va semblar frenar-se amb el resultat tan contundent i les visitants van tornar a tindre més posició de pilota i van començar a generar més ocasions i perill en l'àrea torrentina que Nuria encertadíssima resolia amb autoritat, però en el minut 27 gran jugada forastera que novament Abril espentava al fons de la xarxa 5-2, però les torrentines estaven molt serioses arrere i de nou Cris tornava a marcar i posar el 6-2 definitiu.

Important victòria de l'equip torrentí per a sumar de tres i mantindre a l'equip en posicions d'altura per a jugar la següent fase pel títol de lliga i guanyar el gol d'empat a les castellonenques que van véncer a les de M.ª José a Castelló 4-3, després d'una horrible primera meitat en el primer partit de lliga.