Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dimarts, 16 de novembre del 2021
BÀSQUET

Un gran Llíria posa fi a la meritòria ratxa del NB Torrent per 96 a 65

Tots dos equips afrontaven a la jornada conscient que la victòria els suposaria aconseguir el lideratge al final de la primera volta

El partit pel lideratge cau de cara per als locals. Un gran Llíria va posar fi a la ratxa invicta del Nou Bàsquet Torrent. Tots dos equips afrontaven a la jornada conscient que la victòria els suposaria aconseguir el lideratge al final de la primera volta. Els torrentins, arribaven a la jornada sabent de la dificultat d'enfrontar-se a una de les millors plantilles de la categoria. Els edetans, que ja comptaven amb una derrota en el caseller, comptaven amb la pressió d'haver de sumar una victòria per a no fer perillar els seus objectius de lideratge i ascens.

L'inici del partit, i la primera part en general, va anar de Llíria en tots els aspectes. Els locals feien gala del seu talent ofensiu. El bon fer dels seus homes imposava un percentatge d'encert difícil d'igualar per a un Torrent que no deixava d'intentar-ho. Diverses accions de David Carratalà i David Calero mantenien als visitants en partit, però en el segon quart, un nou parcial dels de Llíria manava el partit al descans amb una àmplia diferència en el marcador.

En la segona part, el partit va estar molt més igualat. Els parcials es van mantindre parells i el joc, també. Els torrentins van impedir que la distància s'ampliara i van barallar en tot moment. No obstant això, el talent i físic de Llíria, unit a l'expulsió de l'entrenador visitant per unes decisions arbitrals dubtoses, feia molt difícil entrar en partit als de Torrent.

Al final, 96-65 a favor d'un Llíria que va preparar molt bé un partit que va saber dominar de principi a fi. Finalitzada la primera volta, el Nou Bàsquet suma 6 victòries i 1 derrota en el qual està sent un inici immillorable. La setmana que ve, nou partit enfront de Godella. Important que els homes de Jose Díaz tracten de sumar una nova victòria que els continue acostant a l'objectiu de la permanència.