Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 14 de novembre del 2021
POLÍTICA

La torrentina Esmeralda Torres entra en la nova executiva socialista de Ximo Puig

Ocupará la secretaria d'Autònoms i Emprenedoria, la 29 de les 63 que completen la llista del PSPV

Una torrentina tornarà a estar en l'executiva dels socialistes valencians. Esmeralda Torres ocuparà la secretaria d'Autònoms i emprenedoria dins de la nova executiva de Ximo Puig, que ha revalidat per majoria del 91% dels vots la seua tercera Secretaria General de cara a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals que s'aveïnen.

Ana Barceló, actual consellera de Sanitat, ha sigut nomenada presidenta del PSPV, sens dubte una recompensa per l'exposició pública i gestió de la pandèmia. Després d'aquest càrrec representatiu, Ximo Puig apareix com a Secretari General, el lloc més important de la llista, seguit de Manolo Mata com a home de confiança de Puig dins del partit. José Muñoz s'ocuparà de la secretaria d'Organització, un dels llocs clau del partit.

La llista s'acurta en nombre de membres al mateix temps que augmenta el nombre de dones i es produeix un relleu generacional en la part baixa de la llista. Com a Sotssecretària General i d'Igualtat apareix Ana Domínguez, i ocupa la Secretaria d'Estratègia i Acció Electoral Tania Baños.

Rafa García, l'alcalde de Burjassot que es va enfrontar a Puig en el passat congrés s'ocuparà de la Secretaria de Coordinació amb les Diputacions. Esmeralda Torres ocuparà la secretaria 29 d'Autònoms i Emprenedoria: Esmeralda Torres.

 

[Img #11787]

 

PRIMERA DONA DE L'AGRUPACIÓ QUE FORMA PART DE LA DIRECCIÓ AUTONÒMICA
La nova secretària d'Autònoms i Emprenedoria, Esmeralda Torres, ha agraït la confiança depositada en ella per a nova etapa. Per a Torres "formar part de l'executiva reflecteix la bona faena que l'agrupació local i Jesús Ros estan fent a Torrent i la comarca", parlant clarament en clau local.

"És un orgull per a mi poder representar als meus companys i companyes en l'Executiva Nacional al costat de Ximo Planells i Trini Castelló en el Comitè Nacional, a més d'una gran responsabilitat saber que sóc la primera dona de l'agrupació de Torrent que forma part de la direcció nacional del PSPV", ha apuntat Esmeralda, que aquesta vesprada tornava de Benidorm amb la resta de l'expedició socialista Torrentina de delegats entre els quals es trobava també Javier Llaosa, Francisco Fajardo, Mari Cruz Nieto, Ximo Planells i Inma Amat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.220.219

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.