Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dijous, 11 de novembre del 2021
FUTBOL SALA FEMENÍ

L'Hispànic empata a 3 amb el Castelló

Bonic i emocionant el duel entre castellonencs i torrentines en un partit amb moltes alternances en el joc i l'electrònic

Partit en el qual no es pot catalogar un dominador clar del partit, encara que les valencianes s'han mostrat més incisives en els tirs a porteria, fins i tot s'han pogut anar al descans amb una diferència molt àmplia, ja que han pegat fins a tres o quatre ocasions la pilota al pal en la primera meitat.

Des de l'inici les locals han eixit més centrades en el partit i dominant el joc, no obstant això, han sigut les de Torrent les que han marcat primer en el minut 4 per mitjà de Carla i posar el 0-1, les torrentines han passat de dominades a dominadores fins que en el minut 11, Tere ha posat les taules i el domini de nou en la trobada, però les de M. José, han anat recuperant el control del partit i s'ha arribat al descans amb empat 1-1.

La segona meitat més trepidant i intensa que la primera, ha provocat que els marcadors s'il·luminaren amb rapidesa i les locals s'han avançat 2-1, per mitjà d'Eugenia en el minut 23, les valencianes no han tardat a refer-se i en el minut 27 Cris ha tret un tret dels seus per a posar el 2-2 i un minut més tard Lesley ha fet el 2-3, les locals han començat a jugar de cinc i així tancar a les torrentinas en la seua àrea s'han defensat amb dents i ungles fins i tot han tingut algun pal més en la segona meitat, però la insistència local a donat el seu fruit i compliment el minut 39 Eugenia ha fet el 3-3, les de Torrent han pogut matar la trobada en els segons finals, però l'electrònic no s'ha mogut.

Taules en un partit que ha pogut matar el CEF Hispanic en la primera meitat i ha pogut deixar escapar en la segona, però les de M. José saben molt bé el que és patir aquesta temporada.