Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 10 de novembre del 2021

Compromís denuncia que Ros torna a dotar 1’3m en inversions que haurien d’estar executades des dels anys 2019 i 2020

Pau Alabajos: “És un nou exemple de la irrealitat dels pressupostos municipals elaborats per l’actual govern municipal”.

El govern de Torrent (PSPV-Cs) portarà al pròxim ple municipal un paquet de diferents obres i inversions, per valor d’1.265.398€ que es troben pendents d’executar des dels pressupostos de 2019 i 2020, la qual cosa en la pràctica significa que s’acabaran incorporant al pressupost de 2022 via suplements de crèdit, és a dir, amb 2 i 3 anys de retard, respectivament.

 

D’aquestes inversions, la passarel·la de Parc Central amb 330.000€ i l’habilitació del Local d’Ús Social de Federico Maicas amb 351.118€ s’haurien d’haver finalitzat durant el 2019, atés que es finançaven amb el resultat pressupostari de 2018.

 

La resta d’obres, com per exemple l’execució de la rotonda del Carrer Lepanto, la renovació de les voreres del Carrer Mariano Puig Yago, la substitució dels ascensors de l’Edifici Metro i l’habilitació del pàrquing de Sant Nicolau, encara no han començat, tot i correspondre a inversions del pressupost de 2020.

 

Per al portaveu de Compromís, Pau Alabajos, aquests retards de dos i tres anys en l’execució de les obres, algunes molt importants per a Torrent, denoten la manca de rigor en l’elaboració dels pressupostos locals, així com una exasperant lentitud en la seua execució, problemes vinculats directament a la gestió de la Regidoria d’Urbanisme, Infraestructures i Grans Projectes, encapçalada per la Primera Tinent d’Alcalde del govern de Ros.

 

Finalment, des de Compromís recorden les paraules que tots els anys el regidor de pressupostos adreça a l’oposició: ens demanen el nostre vot a favor dels pressupostos, apel·lant a la responsabilitat i “pel bé de Torrent”, però ells són els primers que no compleixen amb la seua paraula.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.160.133.33

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.