Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 11:42:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de novembre del 2021
POLÍTICA

El PSOE qualifica de "demencial" la proposta de Folgado d'abaixar els impostos

Segons els socialistes, la portaveu dels populars "torna a confondre als torrentins i torrentines amb falsos titulars que només busquen l'autobombo"

El PSOE ha qualificat de "demencial" la proposta de la portaveu dels populars Amparo Folgado, d'abaixar els impostos. Segons els socialistes, la popular "torna a confondre als torrentins i torrentines amb falsos titulars que només busquen l'autobombo". A més des del partit socialista han acusat Folgado de deixar "l'Ajuntament endeutat amb 60 milions d'euros fins al màxim del 110%".

 

Fonts socialistes recorden que en "els impostos porten congelats sis anys tal com vam prometre". També fan memòria, Fa un mes que es va produir en el Ple el debat i votació sobre les ordenances fiscals. En aquell moment la senyora Folgado no va presentar cap document ni proposta, menys encara un brillant "Pla" del qual no ens vol comptar la segona part. Això és treballar? Porta un mes de vacances? Li ha passat per alt el termini i per això convoca ara a la premsa?



Els socialistes acusen la popular de voler acabar amb "les ajudes a autònoms, comerços així com amb el xec bebé i les beques d'educació o en serveis socials, tan necessaris en aquest moment amb el seu pla de retallada d'impostos".



Finalment des del PSOE demanen a Amparo Folgado que "deixe si es fes autopropaganda i posar traves en la recuperació de la ciutat i comence a treballar d'una vegada en benefici de tots els torrentins i torrentines, fent una oposició útil, recolzant les mesures socials propostes per l'equip de govern".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.124.232

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.