Dissabte, 15 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 05 de novembre del 2021

Torrent celebra els actes en honor a Sant Martí de Porres

Una cita anual celebrada enguany en la Llar Santa Martí de Porres, al carrer Sant Enric 16, a la qual van assistir l'alcalde Jesús Ros i el regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo.

La ciutat de Torrent ha viscut aquesta setmana els actes de celebració per la festa de Sant Martí de *Porres, el frare dominic conegut per ser el sant de la humilitat.


Una cita anual celebrada enguany en la Llar Santa Martí de Porres, al carrer Sant Enric 16, a la qual van assistir l'alcalde Jesús Ros i el regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo, per a donar suport a iniciatives sorgides d'aquestes llars d'acolliment per a transeünts sense lloc fix de residència.

 

En l'acte de celebració de la festivitat del sant protector de pobres i persones sense sostre va estar molt present la figura del desaparegut, ara fa dos anys, pare Gerardo Sánchez, un dels principals impulsors de la Fundació de Llars Sant Martí de Porres i Santa Rosa de Lima a Torrent, centres d'acolliment que treballen amb l'objectiu de la reinserció de transeünts crònics, acompanyant i fent costat a les persones necessitades amb el treball de psicòlegs i monitors que tutoritzen a aquestes persones i els ajuden a recuperar hàbits saludables i rutines que fomenten l'autoconfiança.


"Malgrat les dificultats amb què es troben aquests projectes, puix que necessiten de la col·laboració d'institucions públiques, associacions privades d'ajuda social i voluntaris, la Llar Santa Martí de *Porres s'ha convertit fa temps en una realitat reeixida a la nostra ciutat", ha comentat el regidor.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.221.66.130

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.