Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 10:48:33 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de novembre del 2021
VOX

VOX es reunix amb l'associació de veïns Camí La Noria per parlar del soterrament de les vies

Altres punts tractats han sigut el manteniment dels solars i aparcaments, la inseguretat, “okupació” il·legal en diversos habitatges, falta de neteja i un difícil accés per a persones majors.

 

Fa escassos dies que el grup municipal, VOX TORRENT, es va reunir amb diversos dirigents de les Associacions de Veïns de Camí La Noria i Camí d´Albal; els qui els van fer arribar les seues reivindicacions, comunes en alguns casos, per ser zones perifèriques de Torrent, i que continuen sense rebre cap atenció per part del Consistori.

 

Des del soterrament de les vies fins al manteniment dels solars i aparcaments adjacents a aquests barris; passant per la inseguretat, “okupació” il·legal en diversos habitatges, falta de neteja i un difícil accés per a persones majors o amb mobilitat reduïda a les andanes de l'estació de metro de Torrent.

 

Tal i com diuen des de la formació verda: "la falta d'atenció als edificis del barri, daten de l'any 1952 que, per la situació econòmica depauperada dels veïns, no han pogut ser ateses convenientment. L'aïllament produït pel pas de les vies de metre, ha provocat progressivament una polarització entre els seus habitants, de manera que existeix un nucli poblacional integrat per persones jubilades, d'una banda; i per un altre, una població més jove composta per 29 nacionalitats. Assistim incrèduls a la realitat que l'última ajuda que van rebre, per part de l'Ajuntament, va anar l'any 1974. En l'actualitat, únicament reben una subvenció per a una rondalla. Si tenim en compte aquest fet, no és d'estranyar que les infraestructures d'aquests barris estan més que obsoletes: des de la necessària millora de l'asfaltat, pintura viària i neteja viària; fins a la urgent actuació sobre els parcs infantils, perquè els caps de setmana es converteixen en femers i zones de botelló degut a la deficitària seguretat policial."

 

Des del grup municipal VOX TORRENT, han escoltat les seues reivindicacions i corroboren la necessitat que existisca una major implicació de l'Ajuntament de Torrent en aquestes zones perifèriques; així, han transmés el seu compromís a treballar pels seus interessos i el benestar dels seus veïns.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.29.209

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.