Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 26 de Octubre del 2021
CULTURA

El Festival a la Tardor plena de música el cap de setmana a Torrent

L'artista local Raúl Ogalla, al costat dels guanyadors del concurs ‘Talents de Casa’, i l'espectacle musical ‘Grans Veus’ van protagonitzar les actuacions musicals del cap de setmana a la ciutat

El Festival a la Tardor 2021 que organitza l'Ajuntament de Torrent va arrancar amb les primeres actuacions d'aquest passat cap de setmana. 


La primera de les actuacions programades en l'agenda del festival, que comptava amb les veus de Pascual Andreu i Saray García, va haver de ser suspesa pel risc de fortes tempestes que el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat havia anunciat per a la vesprada del divendres. Malgrat això, la jornada del dissabte va poder desenvolupar-se segons el que es preveu, i l'escenari de la Plaça Major va acollir l'espectacle musical Grans Veus, amb les actuacions de Manu Rodríguez, Laura *Monsalve i Germán Scasso, els qui van fer un recorregut pel panorama musical actual amb la interpretació de les cançons de la teua vida.


La vesprada del diumenge els torrentins van poder gaudir d'un altre espectacle musical que va reunir l'artista local Raúl Ogalla -conegut per haver aconseguit la final d'un talent xou televisiu amb una actuació que és un tribut a Manuel Carrasco-, amb Alba Carmona i Pedro Soto –finalment, i Ángela Martínez no va poder assistir al concert–, els guanyadors de la passada edició del concurs Talents de casa, una iniciativa que va partir de l'ajuntament per a oferir entreteniment als veïns de la ciutat durant aquells dies del confinament.


I així, finalitzat el primer cap de setmana del Festival a la Tardor, queda esperar a la pròxima actuació, que portarà a la ciutat a Mr. Kilombo; això serà el dissabte dia 30 d'octubre a les 21.00 h, en l'Àgora Sound. Un concert gratuït per al qual únicament és necessari reservar l'entrada prèviament a través de la web de l'ajuntament, ja que ha d'adaptar-se a les normes sobre l'aforament en recintes d'espectacles.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.238.20

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.