Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Amparo Folgado Amparo Folgado
REDACCIÓ
Dimecres, 20 de Octubre del 2021
PP

Folgado: “L'anunciada brigada forestal amb només dos contractats per 113.500€ per a tot el terme municipal és una burla”

Folgado: “demanàvem una brigada formada per una quadrilla per al *Vedat i brigadistes de la Diputació per a la resta de zones forestals de Torrent, la qual cosa ara ens presenta l'alcalde és a dos treballadors per a netejar 12,64 km² de massa forestal a l'any, totalment insuficient”.

La portaveu del Partit Popular s'ha expressat d'aquesta manera davant l'anunci de la creació de la brigada forestal que reclama el PP des de fa anys, per part del govern socialista “L'anunciada brigada forestal amb només dos contractats per 113.500€ per a tot el terme municipal és una burla”.

 

Segons el plec de condicions tècniques i el contracte signat amb una empresa, només es contractaran dues persones perquè facen les tasques de manteniment de la Serra Perenxisa, El Vedat, els llits de barrancs, les sendes i altres zones públiques amb caràcter forestal. Tot això amb un cost anual de 113.500 euros. Per al Partit Popular “això no és el que es va aprovar en el Ple de juliol de 2019 a instàncies del PP”.

 

El mes de juliol de 2019 es va aprovar i des de llavors, els populars de Torrent no han parat de reclamar la creació d'una Brigada Forestal Permanent en El *Vedat “una brigada és una quadrilla, no dues persones i solament per al Vedat, no per a tot el terme municipal com han signat amb aquesta empresa. És una burla al mandat del Ple i a la moció aprovada també al setembre de 2019, en la qual instàvem l'alcalde a presentar un Pla de Treball a la Diputació perquè enviara a Brigades forestals per a la resta del terme municipal de Torrent”, assenyala Folgado.

 

Folgado assenyala que “demanàvem una brigada formada per una quadrilla per al Vedat i brigadistes de la Diputació per a la resta de zones forestals de Torrent, la qual cosa ara ens presenta l'alcalde és a dos treballadors per a netejar 12,64 km² de massa forestal a l'any, totalment insuficient”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.221.45.48

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.