Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 20 de Octubre del 2021
PP

Quatre anys per a iniciar les obres a Torrent que permeten instal·lar el TAC i l'equip de ressonància donats per Amancio Ortega

Folgado: “Han hagut de passar quatre llargs anys perquè la Conselleria de Sanitat inicie les obres per a instal·lar els equips de Amancio Ortega, per la qual cosa ens preguntem, quants anys han de passar encara perquè es posen en funcionament”

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha signat que “és increïble que l'alcalde de Torrent traga pit de l'inici de les obres en Sants Patrons aquest mateix mes, per a instal·lar el *TAC i l'equip de Ressonància magnètica donats per Amancio Ortega en 2017”.

 

Han passat quatre anys des que es va anunciar que Torrent rebria aquests dos equips tan necessaris per a molts veïns i veïnes de la capital de l'Horta Sud, que, d'aquesta manera, no hauran de desplaçar-se a València. “Han hagut de passar quatre llargs anys perquè la Conselleria de Sanitat inicie les obres per a instal·lar els equips de Amancio Ortega, per la qual cosa ens preguntem, quants anys han de passar encara perquè es posen en funcionament”, es pregunta Folgado.

 

Per a la instal·lació dels equips donats per Amancio Ortega, es necessitava ampliar les instal·lacions mèdiques i construir una nova edificació en el solar contigu a Sants Patrons, la superfície dels quals és de 111 m², i reformar part de la planta baixa del centre actual. Obres de construcció que no s'han iniciat fins a octubre de 2021.

 

Una vegada finalitzades les actuacions, la superfície total de la zona reformada i ampliada ascendirà a 200 m² en la planta baixa i 70 m² en la planta primera.

 

Centre de Salut Parc Central

D'altra banda, la portaveu del Partit Popular es pregunta quan s'inaugurarà el Centre de Salut que serà situat en Parc Central. “el Partit Popular i també els veïns de la zona, volem saber en quin estat es troba la creació del Centre de Salut en Parc Central i quan serà inaugurat”.

 

Va ser al març de 2015, quan l'anterior Conselleria de Sanitat, governant el Partit Popular, va confirmar a Amparo Folgado, encara alcaldessa, que atenien la seua sol·licitud i es construiria un Centre de Salut en Parc Central. Han passat sis anys des de llavors i encara, el Consell del Botànic no ha inaugurat aquest necessari centre sanitari per a Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.12.162.179

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.