Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de Octubre del 2021
CRISI CORONAVIRUS

L'ús de les màscares en els exteriors dels col·legis té els dies comptats

El protocol entre les Conselleries d'Educació i Sanitat de mesures de seguretat i higiene en els centres educatius podria ser adaptat aquesta setmana

Després que els adults hagen tornat a la "normalitat" ja és el moment dels més xicotets que porten suportant les mesures anticovid més dures de tota la Unió Europea. Mentre que en països com França i Alemanya amb taxes menors de vacunació, les màscares ja no són obligatòries ni a l'interior ni en l'exterior dels centres escolars, a Espanya els majors de 6 anys continuen suportant la màscara fins i tot als patis dels col·legis. Fins i tot en classe d'Educació Física, on l'OMS desaconsella el seu ús per a menors, es continua utilitzant hui dia.



Per fi, la conselleria d'Educació ha posat damunt de la taula acabar amb l'ús obligatori de la màscara en els exteriors dels centres escolars i sembla que està mesurada serà "imminent". Així ho han assenyalat fonts de la Conselleria d'Educació, que han recordat que el protocol entre tots dos departaments de la Generalitat es va adaptant a cada nou context pandèmic, seguint les pautes de les autoritats sanitàries, encara que continuen sent els últims en totes les decisions.



Amb aquest nou context i amb la incidència acumulada a la baixa des de fa setmanes, "els tècnics de Sanitat han vist amb bons ulls la possibilitat d'adaptar alguns aspectes del protocol en els centres, entre els quals es troba la possibilitat que l'ús de màscares en els espais oberts dels centres no siga obligatori".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.248.47

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.