Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Diumenge, 17 de Març del 2024 a les 06:50:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Octubre del 2021
SANITAT

Generalitat repren les obres del nou servei de TAC donat per Amancio Ortega

El centre d'especialitats de Sants Patrons acollirà aquesta prestació mèdica que evitaran desplaçaments a l'Hospital General i a Campanar

Aquest mes la Generalitat Valenciana ha représ el projecte d'obres d'ampliació i condicionament del Centre d'Especialitats de Sants Patrons, que permetrà incorporar un TAC i un equip de ressonància magnètica.
"És una gran notícia per a Torrent que després d'aquests mesos on s'han hagut de centrar els esforços i recursos a combatre la pandèmia, la Generalitat torne a impulsar el TAC i la ressonància magnètica del Centre d'Especialitats de Torrent, que acosten els serveis mèdics i evitaran desplaçaments dels veïns i veïnes a l'Hospital General i a Campanar", ha manifestat l'alcalde Jesús Ros.

 


Perquè aquests serveis de diagnòstic per imatge donats per la Fundació Amancio Ortega entraren en funcionament, es necessitava ampliar les instal·lacions mèdiques i construir una nova edificació en el solar contigu, la superfície del qual és de 111 m², i reformar part de la planta baixa del centre actual.

 

Una vegada finalitzades les actuacions, la superfície total de la zona reformada i ampliada ascendirà a 200 m² en la planta baixa i 70 m² en la planta primera, que permetrà integrar tres sales diferenciades per equip: una sala d'exploració per al TAC i una sala d'exploració per a la ressonància magnètica; una altra de control per a cadascun i una sala tècnica per a cadascun. També es crearà una zona d'espera i una zona de cabines perquè els pacients puguen canviar-se.



Sants Patrons té assignada una població de 148.715 persones i dóna cobertura a les poblacions de Torrent, Paiporta, Picanya, Picassent, Montserrat, Millares, Dos Aguas, Real i Montroi. Entre els serveis incorporats en els últims anys es troben una consulta per a realitzar tècniques de tomodensitometria, una altra per a ecografies, i una tercera per a retinografia i OCT (Tomografia de Coherència Òptica) en la qual es realitza l'exploració oftalmològica i telemedicina en retinopatia diabètica.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.230.84.106

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.