Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
secretaria d'Antoni Pardo després del robatori secretaria d'Antoni Pardo després del robatori
REDACCIÓ
Dijous, 14 de Octubre del 2021
SUCESSOS

La Policia deté a dues persones després de l'onada de robatoris en casals i comerços a Torrent

El que es coneix és que no tenen relació entre ells, però es desconeix si tenen alguna cosa a veure amb els successos ocorreguts en diverses comissions falleres, associacions i comerços de la localitat

La policia ha detingut a dues persones després de l'onada de robatoris en casals i comerços a Torrent. Se sap que no tenen relació entre ells i es desconeix si tenen alguna cosa a veure amb els successos ocorreguts en diverses comissions falleres, associacions i comerços de la localitat.

 

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, va explicar que la Policia Local i la Policia Nacional ha posat en marxa un dispositiu policial per a poder acabar amb aquesta onada de robatoris "que està donant els seus fruits". Ros va aclarir que els detinguts, "no tenen relació entre ells i en el moment que tots dos van ser detinguts portaven damunt diverses botelles d'alcohol i diners en efectiu que no van saber explicar la seua procedència".



El màxim edil és conscient de la falta d'efectius policials, "ens agradaria comptar amb més agents, però venim d'un període en el qual per quatre jubilacions tan sols es reposava un, la llei Montoro ens prohibia substituir als agents pel que fins i tot hem arribat a sacrificar la contractació d'administratius i tècnics per a tindre més agents".



Per part seua, el portaveu socialista, Andrés Campos, va recordar el procés que està en marxa a l'Ajuntament per a augmentar la plantilla, "quan finalitze el procés tindrem 15 agents més i 5 inspectors, som conscients que continua sent insuficient, però continuem treballant".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.136.154.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.