Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 13 de Octubre del 2021
BÀSQUET

El NB Torrent suma una altra victòria en la segona jornada

Esportiu Bàsquet Vila-real 62 – 65 Nou Bàsquet Torrent

Segona victòria consecutiva per als torrentinos en una pista molt complicada. L'equip visitava Villareal per a enfrontar-se a un acabat d'ascendir que ha armat una gran plantilla per a la seua tornada a la lliga EBA.
L'inici de la trobada el van dominar els locals. El control del rebot i les segones accions permetien als de groc dominar el marcador. Amb l'entrada dels canvis en les files dels de Torrent, el ritme de partit va pujar i amb això, el marcador es va igualar.

 


En el segon quart, diverses anades i vingudes de tots dos equips feien albirar una trobada d'allò més disputada. L'encert i les bones lectures dels de Villareal, obrien una lleugera bretxa en el marcador. Després del pas pels vestuaris i amb un jugador menys després de la lesió de David Calero, els de Torrent van imprimir una marxa més al partit. El bon fer defensiu i diverses accions en transició, donaven la volta al marcador.

 


L'últim període va ser un estira-i-arronsa de tots dos conjunts per a emportar-se la victòria. Finalment, un parell d'accions ben culminades pels de Torrent, posaven el 62-65 final en el marcador. Els jugadors més destacats del partit van ser Mark Hetor en el NB Torrent amb 15 punts, 12 rebots i 22 de valoració i Miguel Moragas en l'EB Vila-real amb 16 punts, 8 rebots i 24 de valoració.

 


Segona victòria en dos partits per als de Jose Díaz, que aquest dissabte dia 16 a les 18 h, rebran en el Pavelló El Vedat al CB Port de Sagunt en el Pavelló El Vedat. A més, aquest pròxim partit comptarà amb l'al·licient de la col·laboració benèfica en favor d'ADELA CV, una associació valenciana que es dedica a potenciar la investigació, el suport a les famílies afectades, la informació i la divulgació, així com la conscienciació sobre l'Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.82.232.31

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.