Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Octubre del 2021
FUTBOL

El Torrent CF ressuscita i suma la seua primera victòria del centenari després de l'eixida d'Ángel López

Els torrentinos, amb el capità Pedro des de l'inici en l'onze, es van imposar al Torrellano amb un clar 2-1 en el millor partit de la temporada

El Torrent CF ha recuperat la sort. La marxa de l'entrenador Ángel López va ser un revulsiu per a l'equip, que es va avançar en el marcador en el minut 41, i aquesta vegada sí, va alçar-se després de rebre el gol d'empat per a no deixar escapar de casa els tres punts de Sant Gregori. D'aquesta manera l'equip del centenari, dirigit temporalment per Espeleta i Jareño, ressuscita després de tres partits perduts.

El partit es presentava molt difícil per als taronges, amb la visita del Torrellano, filial morat de l'Elx, que malgrat ser un acabat d'ascendir, ho va posar molt difícil als torrentins. El partit va ser igualdado amb ocasions per a tots dos equips, però va ser Ekedi el que va imposar la seua força entre dos defenses per a marcar i alçar a la graderia del Sant Gregori, i també a tota la plantilla, que es va unir com una pinya després de la complicada eixida de l'entrenador Ángel López.

El Torrent CF es va anar al descans per davant però un potent míssil des de fora de l'àrea de Llor dirigit al primer pal es va colar tocant el braç de Kedra. Però aquesta vegada la por i la falta d'alegria en el joc no es va produir, els taronges es van posar el uniform de treball i un gol de falta de Julià posava al Torrent CF per davant, un resultat que excepte per una ocasió clara del Torrellano es va mantindre sense complicacions per als de Jareño i Espeleta, que es mantindran almenys una jornada més, quan s'espera que debute el nou entrenador.

Gols: 1-0 Ekedi (min 41), 1-1 Javi Llor (min 68) i 2-1 Jorge Julià (min 70)
Alineació Torrent CF: Kedra, Escobar, Jorge Julià (David Pérez, min 89), Ekedi (Litri, min 77), Pedro (Jordan min 57), Jorge Guzmán (Crhistian Albert, min 77), Monty, Adrián Domínguez (Víctor, min 89), Adrián Gomis i Lois.
Alineació At.Club Torrellano: Pablo Puig, Fran Martínez, Neftalí, Jony, Chechu Flores, Manuel Bernabéu (Chacopino, min 56), Carlos García (José Navarro, min 46), Kevin, Domingo Madrid (Javi Llor, min 56), Juan Luis Tora, i Salazar.
Amonestacions: TCF: Adrián, Iván Martínez, Jordan, Christian Albert (grogues) / ATCLUB: Jony, Chechu Flores, Manuel Bernabéu, Carlos García, Jual Luis Tora, Ángel Morales (grogues).
Àrbitre: Javier Loscos Portes / Asist: Víctor Moreno Escrivá i Iván Ramírez Robles.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.196.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.