Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Octubre del 2021
TRADICIONS

Torrent celebra la festivitat del Nou d'Octubre després de dos anys per culpa de la pandèmia

La jornada va començar amb l'entrada dels moros i cristians i va finalitzar amb la processó cívica i un concert als peus de la Torre

Torrent va celebrar per tot alt la festivitat del Nou d'Octubre, després de dos anys. La jornada va començar amb l'entrada falsa dels moros i cristians, que van aprofitar el cap de setmana festiu per a celebrar les seues "no festes".

 

El recorregut de l'entrada que començava en Mont-Sió i finalitzava en la plaça Major es va omplir de públic per a gaudir d'un acte que feia més de dos anys sense celebrar-se. Ja a la vesprada va tindre lloc la processó cívica que també es va omplir de torrentins i torrentines. Enguany es va modificar el recorregut i per primera vegada des que se celebra, la comitiva no va passar pel carrer Jaume I a causa de la situació d'ensulsiada de dos habitatges del carrer.



Enguany, l'encarregat de portar la Senyera, que cada any cedeix la falla de la Plaça, va ser el capità cristià que va estar acompanyat per les Falleres Majors de Torrent de 2022, la resta de càrrecs festers, així com l'alcalde de Torrent, Jesús Ros i la resta de membres de la corporació municipal.



La processó va finalitzar als peus de la Torrent on va tindre lloc un concert amb la presència dels representants polítics, festius i associatius de la localitat. Els himnes de Torrent, de la Comunitat Valenciana i d'Espanya van posar punt final a la jornada festiva a Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.189.48

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.