Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Diumenge, 17 de Març del 2024 a les 06:50:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Octubre del 2021
OCUPACIÓ

L'Ajuntament contractarà 64 persones fins a final d'any

Des de la delegació de foment econòmic s'han renovat els programes de foment d'ocupació EMCORP, ECOVID i EMPUJU, amb una inversió pròxima als dos milions d'euros

L'Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria de l'Àrea d'Estratègia, Innovació i Economia i IDEAT, renova els plans de foment d'ocupació per als pròxims mesos. Després de l'experiència d'aquest últim any en què el consistori ha contractat a quasi un centenar de persones a través d'aquests plans de foment d'ocupació, els programes EMCORP, EMPUJU i ECOVID ofereixen una nova oportunitat de trobar una ocupació.

 

Aquestes actuacions estaran cofinançades per l'Ajuntament de Torrent i LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, amb fons procedents del Servei Públic d'Ocupació Estatal, a través de les subvencions del Fons Social Europeu.

 

El regidor d'Economia, Andrés Campos, ha explicat que "és fonamental que aquestes polítiques d'ocupació oferisquen als ciutadans la possibilitat d'adquirir l'experiència necessària per a millorar les seues habilitats i adaptar-se al mercat laboral actual, millorant així la seua ocupabilitat i la possibilitat d'accedir a futures ofertes de treball".

 


Per a tot això s'implementen aquests plans d'ocupació i formació, dels quals el primer d'ells, EMCORP 21, ja ha contractat 15 persones, mentre que els dos restants iniciaran la contractació pròximament, de manera que la incorporació de personal es realitzarà abans que acabe enguany. EMCORP 2021: Programa de foment d'ocupació i iniciativa social destinat a la contractació de persones desocupades, d'almenys 30 anys d'edat, en col·laboració amb entitats locals.

 


L'Ajuntament de Torrent incorporarà a 15 persones per a la realització d'activitats d'interés general i/o social, amb contractes temporals de 6 mesos. I els llocs que es cobriran són: 4 administratius/-as; 2 operaris/-as de desinfecció; 1 tècnic/-a en informàtica; 1 operari/-a de magatzem; 1 oficial/-a d'obra de paleta; 1 oficial/-a de pintura; 1 peó/-a d'obra de paleta; 3 peons/-as de pintura; i 1 treballador/-a social. El cost total d'aquestes contractacions serà de 259.776,15 €, amb una aportació municipal de 41.142,15 €.

 


ECOVID 2021: Programa de foment d'ocupació per a la contractació de 28 persones desocupades, d'almenys 30 anys d'edat, en entitats locals de la Comunitat Valenciana. Amb un cost total de 935.685,36 €, la participació municipal en aquest programa ascendeix a 432.867,12 €. Aquesta actuació anirà destinada a la contractació de: 6 administratius/-as; 4 operaris/-as de desinfecció; 1 operari/-a de magatzem; 2 conserges; 2 oficials/-as d'obra de paleta; 4 oficials/-as de pintura; 5 peons/-as de pintura; 2 treballadors/-as socials; 1 integrador/-a social; i 1 titulat/-a en dret.

 


EMPUJU 2021: Programa de foment d'ocupació per a la contractació de 21 persones desocupades, menors de 30 anys en entitats locals de la Comunitat Valenciana. El cost total serà de 750.556,92 €, dels quals 306.063,48 € seran d'aportació municipal. Per mitjà d'aquest programa s'emportarà la contractació de: 3 administratius/-as; 2 operaris/-as de magatzem; 2 conserges; 2 peons/-as d'obra; 2 peons/-as de pintura; 3 treballadors/-as socials; 3 integradors/-as socials; 1 educador/-a social, 1 titulat/-a administració i direcció d'empreses; 1 animador/-a sociocultural; i 1 tècnic/-a en informàtica.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.229.122.112

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.