Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Octubre del 2021
SEGURETAT

Compromís per Torrent denuncia la falta d'efectius policials en Torrent

Segons el seu portaveu, Pau Alabajos, el torn de dia compta només amb 7 agents de patrulla i el de nit uns altres 7 per a cobrir un terme municipal de 70km quadrats

Compromís per Torrent ha denunciat la falta d'efectius policials en la localitat. Segons el seu portaveu, Pau Alabajos, "el torn de dia compta només amb 7 agents de patrulla i el de nit uns altres 7 per a cobrir un terme municipal de 70km quadrats". Aquesta situació provoca un greu problema d’inseguretat, que es veu agreujat en aquells barris periurbans, zones disseminades i urbanitzacions existents fora del casc urbà.

 

Segons el partit d'Alabajos, "el propi Jesús Ros ha reconegut en diverses ocasions l’existència de més de 3.000 habitatges d’aquestes característiques, on viuen aproximadament unes 10.000 persones, encara que no totes de manera permanent al llarg de l’any".

 

El portaveu de Compromís, Pau Alabajos, ha explicat que el problema dels robatoris i les entrades il·legals en aquest tipus de domicilis s’està convertint en una de les grans preocupacions per a les persones residents. En aquest sentit, des del seu grup municipal han interpel·lat al Ple d’octubre la regidora de seguretat Inmaculada Amat, demanant-li que els informe sobre el nombre d’efectius de la Policia Local que vigilen aquesta part tan important del terme municipal.

 

Alabajos creu improbable que el govern municipal, més enllà de l’única Patrulla Rural existent -la que vigila els robatoris als camps- puga destinar algun efectiu de manera permanent fora del casc urbà, atenent al fet que Torrent només compta amb 7 agents de matí i 7 de nit, i subratllant que “amb aquests números no es pot fer gran cosa en un terme de les nostres dimensions i característiques”.

 

Finalment, des de Compromís s’insta el govern de coalició local entre PSOE i Ciudadanos a promoure i agilitzar de manera urgent la convocatòria de places d’agents de la Policia Local; més encara quan els problemes d’inseguretat estan paral·lelament arribant de manera alarmant al nucli urbà, on recentment s’han produït robatoris en diferents casals fallers.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.213.80.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.