Dijous, 02 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 07 de Octubre del 2021
VOX

Vox critica les inversions en la reconstrucció del Palau Cortina

" VOX es va oposar a la compra del Palauet Giner-Cortina, el Cinema Cervantes o l'edifici La Malaguenya. Convé recordar de nou les xifres: el Palauet va costar 387.000 euros; sostindre les ruïnes altres 191.000 euros i una última fase de rehabilitació que superarà el milió i mig d'euros."

El grup municipal VOX critica la visita al Palau Cortina, el que considera: “inversions insostenibles” de l'alcalde. Tal i com afirmen: " Aquesta vegada, en un intent més de convéncer a la ciutadania que invertir en “rajola ruïnosa” és beneficiós per a Torrent, convida a representants de la UNESCO al fet que formen part d'aquest balafiament, en concret a Juan Andrés Perelló. Des d'un principi, el nostre grup municipal VOX TORRENT, es va oposar fermament a la compra d'immobles, com el Palauet Giner-Cortina (d'inexplicable utilitat), el Cinema Cervantes o l'edifici conegut com La Malaguenya. Convé recordar de nou les xifres: la compra del Palauet va costar 387.000 euros; la posada en marxa de les mesures urgents per a sostindre les ruïnes altres 191.000 euros i una última fase de rehabilitació que, amb tota probabilitat, superarà el milió i mig d'euros.

 

A tot l'anterior cal afegir la compra de l'edifici Cervantes (687.000 euros) i el conegut com La Malaguenya (698.000 euros); de manera que els deliris immobiliaris de l'Alcalde Ros costaran als *torrentinos, sense comptar la fase de reconstrucció del Palauet, prop de dos milions d'euros. A aquest pas, la qual cosa deixarà ruïnoses són les arques municipals. En paraules del nostre portaveu adjunt, Antonio Martínez, “on hauria d'invertir l'equip de govern local és en els polígons (Mas del Jutge, El Vaig moldre, El *Toll L´Alberca…), oferint facilitats a les empreses i indústries la seua implantació a Torrent, accions que repercutirien directament en les xifres d'ocupació, perquè comptem amb la dada d'atur més alt de la comarca”. 


.
Es preveu que els treballs de restauració del Palau Giner-Cortina es prolonguen per cinc anys i sense finalitat coneguda d'ús de l'immoble. Des del grup municipal VOX TORRENT, el nostre portaveu, Salvador Benlloch, es pregunta si “aquestes adquisicions obeeixen a l'ego personal del Sr. Alcalde per allò de comparar-se amb els antics faraons i les seues piràmides, solament que aquells monuments eren amb finalitats funeraris i ací pot ocórrer que siga la tomba de les arques municipals”. 

 

L'hemeroteca política és clara respecte als llegats socialistes, això és, balafiament de diners públics e alts índexs d'atur; despeses innecessàries i subvencions a quiosquets. Les inversions haurien d'anar en la línia de fomentar l'ocupació, potenciar les zones industrials i comercials, i emprar el romanent de Tresoreria, que són els estalvis dels torrentins, en el benestar del ciutadà; i no sols en una part de la població o a realitzar modificacions de pressupost tot l'any."

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.44.23

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.