Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 07 de Octubre del 2021

Torrent prepara un programa especial per al Nou d’Octubre 

Els actes oficials del 9 d’Octubre vénen acompanyats d'activitats infantils i celebracions de Moros i Cristians 

L'Ajuntament de Torrent ha organitzat per al pròxim cap de setmana nombrosos esdeveniments, que adornaran d'un ambient festiu la ciutat.


Després d'uns mesos en què van haver d'ajornar-se tots els actes festius i culturals per culpa de les restriccions, la ciutat es prepara per a un 9 d’Octubre molt especial, ja que la millora de la situació en general permet que el consistori recupere alguns d'aquells esdeveniments, perquè torrentis celebren el dia de la Comunitat Valenciana.


Els actes començaran la vesprada del divendres dia 8 amb un taller d'origami que s'instal·larà en la plaça Va unir Musical, a partir de les 17.00 hores. El mateix divendres, a les 19.00 hores, els Moros i Cristians de Torrent es dirigiran a l'església de l'Asunción per a fer l'Ofrena. I a aqueixa hora, el públic infantil podrà gaudir d'una peça de teatre, La princesa valenta, en la mateixa plaça Unió Musical. Finalment, el Pregó dels moros i cristians posarà fi a la jornada del divendres, en la plaça Major, a les 20.00 hores.


El dia de la festa començarà, a les 11.30 hores, amb una ‘entraeta falsa’ dels Moros i Cristians, que portarà en desfilada a un reduït nombre de participants des de la esplanada de Monte-sió  fins als peus de la Torre. A la vesprada, a partir de les 19.00 hores comencen els actes oficials del 9 d’Octubre: la Processó Cívica i l'homenatge a la Senyera i al rei Jaume I; en finalitzar aquests actes la banda del Cercle Catòlic oferirà als assistents un concert extraordinari, en la plaça Major. I, finalment, des del Parc Central, a les 23.30 hores, un gran espectacle pirotècnic posarà fi a les celebracions d'aquesta jornada festiva.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.115.120

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.