Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 07 de Octubre del 2021
CRISI CORONAVIRUS

La Comunitat no imposarà el passaport Covid "de moment"

La Generalitat Valenciana, tal com va anunciar el president Ximo Puig, espera un acord estatal en la Comissió Interterritorial

La Comunitat Valenciana no imposarà el passaport Covid per a accedir a determinats espectacles d'oci i esdeveniments multitudinaris "de moment". La Generalitat Valenciana, tal com va anunciar el president, Ximo Puig, espera un acord estatal en la comissió Interterritorial entre el Govern i les diferents comunitats autònomes per a instaurar el seu ús.

 

Mentre s'espera aquesta decisió la interdepartamental es reuneix hui i s'espera que acabe amb les restriccions d'aforament i horaris que encara segueixen en l'hostaleria i l'oci nocturn i celebrar el Nou d'Octubre en una "realitat millorada pròxima a la qual coneixíem abans de la pandèmia" ha declarat la vicepresidenta Mónica Oltra. El que sí que es mantindran, perquè així ho recomanen els experts és les màscares en interiors i les distàncies de seguretat.



Mascaretes en els patis dels col·legis
De moment i fins que es done a conéixer la fi de les restriccions encara vigents no s'ha tractat el tema de les màscares als patis dels col·legis. Hui dia els majors de 6 anys a la Comunitat Valenciana han de portar la màscara en tot moment, a excepció dels moments del menjar i l'esmorzar. La conselleria d'Educació segueix sense pronunciar-se sobre aquest tema.

 


Només quatre autonomies, Andalusia, Comunitat Valenciana, Canàries i Castella i Lleó, obliguen a usar sempre la màscara en classe d'Educació Física. Tres, País Basc, Múrcia i Astúries, permeten que els alumnes li la lleven mentre que les altres 10 en general contemplen que els menors facen esport sense elles a l'aire lliure quan l'esforç és intens i estiguen a més d'1,5 metres de distància, encara que la forma en què estan redactades les seues normatives deixa en quasi tots els casos l'última paraula als centres.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.175.5.131

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.